- iPhone topik
- Óriáskészülék, kis akksival
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a válasz nekem is jól jött, mivel én is szeretném kicsit javítani a gépem teljesítményét, de én csak az igp, és a memória órajelét szeretném megpiszkálni!
1, Az igp órajelét már felhúztam BIOS-ban 800-ról 1100Mhz-re, 1200-at már nem bírt, bár nem tudom, hogy mást kellett volna-e állítanom még hozzá. (pl. NB frequency???).
2, Viszont nem tiszta, hogy mi ez a XMP-dolog, bár a RAM-jaim állítólag tudják. Alapban 1333Mhz-en mennek a BIOS szerint, ehelyett szeretném 2133Mhz-en dolgoztatni őket, ha már az állt a gyári dobozon - csak semmi extrém tuning! Az alaplapi chipsetnek (A85X) bírnia kell elvileg...
3, Ha ezek mellett lehetséges, akkor még vissza is venném az APU feszültségét, de a BIOS tuning-os felületén csak növelésre láttam lehetőséget: egy csúszkán lehet beállítani a plusz fesz mennyiségét, de a skála nulláról indul, tehát negatív feszt nem tudok neki adni.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest