- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Despy
tag
Úgy, hogy a szorzót nem változtattad, így elfogadható. Sajnos ebbe a lapba meg ugye hiába raksz gyorsabb memót, nem támogatja....
Szerintem nem olyan rossz. Amúgy meg 147 felett a K7S5A-k általában fagynak.
Most lehetne fikázni, hogy legalább 166 lenne jó szinkronban, de ez már azért így is egész jó, meghát aki le akarná szólni az is ránéz a lapra és azt mondja, hogy ettől ez egész jó. (Az nforce 2 tényleg jobb lenne...már az új se drága, de nem biztos hogy érdemes amiatt a +10-15% gyorsulás miatt venni nforce2-t meg memóriát. Kezdj el gyűjteni egy A64-re, ha összejön 25-30, eladod ezt (alap+proci+memo) és szerintem be tudsz vállalni egy A64-et lappal. Jobb mintha veszel 15-ért egy nforce2-t mert az most szerintem pénzkidobás lenne, nem lenne sokkal gyorsabb mint ez így....) -
Despy
tag
Szerencsére még én sem voltam rászorulva, hogy biost cseréljek a lapomban, de nálam nem is lenne olyan problémás: Gigabyte=>dual bios
Amúgy nem nagy macera manapság a bioscsere se, de kiprobálhatod a speedfan-t is. A legújabb támogatja a K7S5A-t. Windowsban tudod állítani az fsb-t. Ennél eccerűbbet nem tudok.... -
Despy
tag
Ki is mondta azt neked hogy k7s5a ban nem lehet húzni?
Amúgy tényleg nem egy tuningalaplap, de minimális tuningot tudsz csinálni.
A lap maximum 150-en bootol, de legtöbb esetben csak 147-en. Utána windowsban feltolod 166-ra az FSB-t. Ja, ehhez tuning biost kell letöltened (ameddig nincs nforce2 jó ez), de szorzót sajna nem tudsz állítani itt sem...
Szerk: most látom 266-os a ramod... Az esetleg 333-ra elég. Az 166-os FSB, de ez se biztos a ram miatt. Tuninghoz szerintem mindenképpen min. ddr333 de inkább DDR400=pc3200 as ram kellene!
Tehát: a tuninghoz nem elég az alaplapcsere, vagy elégedj meg így a kibuherált 166-os fsb-vel, (ha egyáltalán viszi) vagy alaplap+memória csere.
[Szerkesztve] -
Despy
tag
Vegyél gyorsabbb videókártyát! (A 9550 tényleg jó, de szerintem még a ahhoz sem lenne érdemes a procit húzni. Minimum egy ATI Radeon 9600 Pro vagy XT kellene, aminél már jelentene néhány FPS-t ha tuningolod a procit.) Én 2400+ -t csak amiatt húztam mert egyetlenegy játékban (Radeon 9200-m van), az volt a szűk keresztmetszet és nem a videokártya. Játék miatt lenne fontos nem? (Ha renderelés vagy űrkutatás akkor bocs... akkor van értelme ha tuningolod a procit)
-
Despy
tag
Az enyém most 2258 on ketyeg.... Netezés mp3azás meg ilyesmi....
Ajánlom neked a speedfan 4.20 as verzióját. Megnövelt támogatottság: több mint száz thermal sensort és alaplapot támogat. Rengeteg márka és típus. Windows alól állíthatod az FSB-t...Símán 133-on szokott menni, ha játszok, renderelek, 150 vagy e felett... (plusz fesz nélkül) Sajnos azért elég meleg, de csak az alaplapom thermal sensorja szerint, ami min. 10-12 fokot felmér... Amúgy ez sok új biosnál tapasztalható.... Ne tojj be: Aggggyál neki feszt!!!!!!! -
Despy
tag
Az enyémnek is 2200-2300 Mhz között volt a vége. Amúgy van egy direkt ezzel foglalkozó topic... Asszem még nem zárták....
Ott rengeteg infót találsz. Tesztek után én is azt mondom: FSB emelés!
Pattogósabb a rendszer, mintha a szorzót emeled. (amit valahogy biztos meg tudsz oldani...)
11*200 pl. nagyon rulez lenne.... (Nekem sajnos a 200-as FSB-t 10*-es szorzóval se bírta, de ha lesz időm azért megpróbálom kihozni a 21*200-at....
Ja, a hűtő minimum rézmagos legyen Al+Cu (nekem réz van: HT101) vagy vízhűtés kell. Igloo meg ilyenek felejtős....
Nehéz egy ilyen procit elfüstölni, úgyhogy csapassad a tuningot!!!!
Aggggyál neki sok aáramot!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest