- A HMD visszalép az USA piacáról
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
deter
aktív tag
válasz
Gorombilla #371 üzenetére
Nem feltétlen kellene elbukniuk 80nm-es R600-ba fektetett tőkét. Kiadnák lebútított válltozatban a közép/felső szegmensbe.
Egyébként a kisebb csíkszélesség, alacsonyabb előállítási költséget jelent.
Másfelöl 2007ben 99% (+-1) hogy kijön az AMD-ATi részéről a 65nm-es prémium vga. A tendencia szerint évente legalább kettő legfelső kategoriás kártyát hoznak ki. És több mint valószínű, hogy nem játszák el mégegyszer amit az X1900->1950XTX-el már megtettek. Így legoptimálisabb megoldás a csökkentett csíkszél.
üdv_
deter -
HERR Z
veterán
válasz
Gorombilla #371 üzenetére
azért azt is vedd bele hogy az amd már tervez és gyárt 65nm-es chipeket szal csak házon belül kell átadni az eredményeket...
év végére sztem közép alsó kategóriába már simán ottlehet.....felsőbe meg mindig a már kiforrt teknológiát alkalmazzák, mert ha nem az szopás lásd gf 5800 pölö -
FireGL
aktív tag
válasz
Gorombilla #367 üzenetére
Én jelenleg nem vagyok valami jó angolból (és németből sem), és nem látom, hogy ez most mitől utalás a 65nm-re
Egy oldallal előrébb linkeltem be a 65nm-es cikket. Olvasgasd a topikot.[link]
-
FireGL
aktív tag
válasz
Gorombilla #363 üzenetére
Áh, miért lenne, amikor egyelőre az Nvidia még 80nm-en sem gyárt semmit. Vagyis boltban még nem kapható 80nm-es nv kari.
Az hogy az ATI milyen csíkszélességgel gyárt annak semmi köze ahoz hogy az nV mivel dolgozik és ez fordítva is igaz. Csupán a gazdaságos gyártás a lényeg. -
FireGL
aktív tag
válasz
Gorombilla #361 üzenetére
Messze még a 65nm, szerintem idén nem valószínű.
The models RV535 and RV550 are to already help the Radeon X1600 series in the summer and/or late autumn this yearly to new gloss. At the same time it will give however already first Samples of the DX10-Hardware for the Mainstream range. ATis RV630 is to be available starting from the fourth quarter for prototypes and come starting from the Q1 2007 into the shelves. A temporally same process applies also to the RV610, the official NEXT gene successor of the Radeon X1300 series on RV515 and/or soon also for RV516 basis
http://www.hardware-mag.de/news.php?id=39368 [link]
Tehát 65nm is most várható az alsó és közép kategóriában is. Felsőkategóriába szerintem már a nyáron.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TP-LINK routerek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Filmvilág
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest