Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Azért írtam le, mert egy jellemző stílus, sok cégben megfordultam már, multiból német, magyar, mindegy, ez inkább a lakossághoz kapcsolódik, hogy mit vállalnak be abban a régióban élők, egymás ellenében. Meg volt olyan persze, ahol ez egyáltalán nem így megy, mondhatni nagyjából tisztességesen zajlanak, na az nagy kincs szerintem, ha lehet olyan bizalmi kapcsolat, ott meg olykor az alkalmazottak csesznek ki a céggel, farkastörvényekben a tisztesség nem játszhat szerepet.
Szóval ez a japán példa egyáltalán nem fura, én inkább azt az ablaknál ülő részét nem nagyon hiszem el, vagy az el van túlozva, hogy egyensúly érzetet keltsen.Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító írás
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB