Hirdetés
- Magisk
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Ultra-SCSI
üzenetére
Az Ebay szinten nem. A cuccok nagy resze nem megy Magyarorszagra, csak reszletesen el kell olvasni a hirdetest. Persze van sok Kinai ceg aki kuld, de eleg nagy esely van ra, hogy nem erkezik meg a cucc, vagy hogy nem az jon meg amit megvettel.(sajna en is jartam igy)
Ne haragudj, de ez így ebben a formában nem igaz. Az Ebay (mint már előttem is írták) senkinek nem postáz semmit. Az egyes eladók döntik el, hogy küldenek-e Mo-ra csomagot, vagy nem. A többség küld. Pl. az angol ebay-ről nagyon sokan, az usákoktól is kb. az eladók 50%-a. Az pedig, hogy Kínából jön-e pl. a cucc, nem feltétlenül hátrány, ha valaki ésszel vásárol, nem verik át, és azt kapja, amit megrendelt. Teljesen mindegy, honnan jön az áru.
Ami gond tud lenni, hogy néha a vásárolt áru értékének 2x-3x a postaköltség, ami aránytalanul sok tud lenni.Az pedig, hogy PayPal-lal lehet szinte mindenkinél vásárolni szerintem nem hátrány, hanem előny. Biztonságos, és az esetek nagy részében biztosítva vagy a csalások ellen. Ráadásul nem ördöngősség PayPal számlát csinálni, bármilyen dombornyomott bankkártya jó lehet hozzá (kivéve talán az ilyenolyan "internet kártyákat").
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest