- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
este még ugye azt láttam, hogy zárolás alatt xy összeg, ma reggelre már ott volt a mínuszos tételek között, szóval úgy látszik, hogy mégis levonták, de mindegy kivárom azt az időt annyira nem gond

Igazság szerint a + esetleges rárakodó terhek vették el a kedvemet az egésztől.... ez itt, hogy van? .co.uk-ról rendeltem volna, de az eladó ugyan kínai vagy valami hasonló, ilyenkor kell mitől tartani? mert az ára vámhatár felett volt természetesen -
zsolt19900
őstag
persze, amit tudtam (cancelled és írtam egy indokot az eladónak, hogy miért szeretném törölni) azt megtettem, csak az ebayhoz képest másra emlékeztem lemondhatósági procedúrát illetően
Most már átkerült a cancelled orderek közé, de a kártyáról azért levette a pénzt az amazon.... akkor gondolom ez pár nap vagy pár hét múlva vissza is fog kerülni a számlámra? -
zsolt19900
őstag
sziasztok
lenne egy olyan kérdésem, hogy rendeltem egy terméket kb. fél órája és mi a teendő ha mégsem kérném, hol tudom lemondani stb?
Ebayen ugye van olyan opció, hogy szinte azonnal vissza is teszik a pénzt a kártyámra, itt is már előjegyezettek között van a termék ára, de nincsen rá szükségem
köszi előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borderlands 4
- Gumi és felni topik
- Metal topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Autós topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest