Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgabor
aktív tag
válasz
Steelers
üzenetére
Tudtommal csak a 30 nap van rá, mivel a garit a gyártó adná, ha még lenne rá, de mivel használt, ezért ki tudja mikor élesedett az 1 vagy 2 év és tudod-e igazolni valahogyan az eredeti vásárlást. (gondolom megvette valaki és visszaküldte 30 napon belül, de annak a papírjait már nem adják hozzá)
Ha nem olyan óriási az árkülönbség a használt és az új között, akkor szerintem az újat válaszd. A Zerge sportban azt mondták, hogy a Suunto úgy javít gari idő után, hogy modulokat cserél (mondjuk alaplap modul, vagy kijelző modul) de egy modul ára lehet, hogy annyi mint egy új óra ára így véleményem szerint akár gazdasági totálkárosnak is nevezhető.
Ebből a szempontból szerencsésebb mondjuk a Garmint választani, mert ott gari idő után ki tudod cseréltetni az órát fix díjért, ha elromlik. (és még benne van a támogatott termékek listájában)
A garmin 910xt például 2011-es termék, de még szerepel a listában, így elég hosszú a support.
Fontos még, hogy csak az adott ország importőre cseréli ki, így ha az Amazontól rendeled közvetlenül, akkor a német Garminnal tudod cseréltetni a linkelthez hasonló áron, csak euróban.
(azért vagyok ennyire képben, mert most jön az Amazonról a 910xt-m és utánajártam mire számíthatok az egyes márkákkal: Polar, Suunto, Garmin) -
eszgabor
aktív tag
-
eszgabor
aktív tag
Sziasztok,
Amazon.de-ről vásároltam szombaton és az volt a számomra fura, hogy a bankkártya 3 számból álló biztonsági kódját nem kérte. Gondoltam azért, mert hátha bankkártyás vásárlásnak minősül vagyis olyan, mintha terminálon húztam volna le a kártyát (bár ott meg pin kódot kér ugye)
Aztán azt gondoltam, hogy ma bank nyitvatartási időben fog történni valami, de ma sem.
A rendelés egyébként "zöld" tehát elvileg minden rendben van vele. Utánvéttel szállítanak? De akkor miért kellett a bankkártya adat?
Vagy hogy működik a dolog?
Előre is köszi!Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mazda topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- Autós topik
- Parfüm topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- Üzletből, garanciával, Lenovo IdeaPad Slim 5 14IRL8 i7-13620H 16 szál /16GB RAM /1TB SSD /OLED
- DELL 5050 MT CORE i7 6700 GAMER PC 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD GTX 1060 6GB DDR5 WIN11 1Év GARANCIA!
- DELL 5050 MT CORE i5 7600 GAMER PC 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD GTX 1060 6GB DDR5 WIN11 1Év GARANCIA!
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest