Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
Most jött sms hogy leemelt az amazon 7.99€-t prime izé.
Még pár hete ingyenes szolgáltatást beixeltem, de totál el is felejtettem.
Ez normális? Nem kellene rákérdezni hogy “userkém kell még a szolgáltatás”? -
Möhe
addikt
válasz
Digital
üzenetére
Szia.
Most rendeltem én is .de-ről műszaki cikket. Nem fizettem vámot sem áfa különbözetet. Nem tudom ,hogy jött ki, de regisztrálatlanul is és regisztrálva is ugyan az volt a fizetendő összegem.Amúgy még mindig félrevezető az,hogy sokaknak : amazonról rendeltem = az amazon az eladó.
A rutinosaknál nem egyértelmű, de aki most rendel először vagy eddig ezt nem is figyelte annak teljesen egyforma a dolog. Nekem is addig volt az amíg itt fel nem lettem homályosítva.
Ezt lehetne egy GYIK-ba tenni .
-
Möhe
addikt
Tegnap délután megjött a csomagom (céges címre kértem) . 2 nappal a "beígért" idő előtt, de ma reggel kaptam email-t ,hogy ma esedékes a kiszállítás.
Nem kértem semmi extra csomagolást/futárt, de a dobozom még egy sima barna kartondobozba be volt csomagolva. Kisebb méretű műszaki terméket rendeltem, nem törékeny,de azért örülök,hogy ennyire be volt bugyolálva. -
Möhe
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Én márc28-án .de-ről rendeltem , ápr.6-12 közötti időt kaptam. Ahhoz képest holnap célban lesz a csomag,de a DHL oldalán nincs az adott számhoz csomag rendelve. Remélem én megkapom időben.
Milyen fejet rendeltél?
-
Möhe
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
értem
de regisztráció előtt is ugyan azt az összeget mutatta mint fizetéskor ,ilyenkor mi van? már látja hogy magyar ip-ről lépek be és eleve azt látom amit kell? -
Möhe
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
nem az volt
de vásárlás előtt is kérdeztem,hogy hol látni,hogy az áfakülönbözet is fel van tüntetve vagy egyéb plusz költség hol keletkezik majd?tényleg kéne összefoglaló,mert rutintalan amazon felhasználó lévén nekem nem egyértelmű sok dolog, ellentétben a rutinos ott vásárlókkal/felhasználókkal, és sokszor a kérdés sem és a válasz sem egyértelmű ennek fejében
-
Möhe
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
külsősök, erre nem figyeltem
de nem az 5 juró vág földhöz,csak érdekességkép említettem -
Möhe
addikt
Német amazonról rendelnék 1 db terméket 400€ értékben.
De mégis van postaköltség/csomagolás: 5.5€ Valamint mindig mondjátok ,hogy ha végig van vezetve a vásárlás a fizetési gomb-ig akkor látni,hogy mennyi a végösszeg (áfakülönbözet miatt) , nah most nekem csak ez a plusz 5.5€ jött hozzá.
Jól van ez így?Vagy majd később kopogtatnak hogy kedves ügyfelünk, fizess még ide/oda mert ...sajt.?!?!szerk: 333ft/€ áron számolja a végösszeget ezt akkor inkább a bankra bízzam és fizessek forintban ugye?
-
Möhe
addikt
Műszaki cikk garanciális problémáival hogyan kell eljárni (amazon.de) ?
Nem az amazon az eladó,hanem egy bolt. Hogy megy ilyenkor ha bajos a készülék? -
Möhe
addikt
Üdv.
Német amazonról rendelnék terméket, 400€ értékben. Jön erre még valami egyéb költség? A szállításra ingyeneset írnak.
-
Möhe
addikt
Amazon gift card csak a .com oldalra érvényes?
Freemyapps-al gyűjtögetek de ha nem jó a .de oldalra akkor beváltom itunes-ra. -
Möhe
addikt
Mekkora "durranás" szokott lenni itt ( amazon.de) a fekete péntek? Autós hifi cuccokkal vásárolnék befele.

-
Möhe
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Amúgy ez az Amazon, mi is tulajdonképpen? Mint itthon az árgép, csak konkrétan rendelési lehetőséggel is egyben? Mert ennek a terméknek van pár eladója, és mivel teljesen szűz vagyok itt, kérnék egy kis iránymutatást, mire is kell/ene figyelnem.
Illetve nincs dombornyomott kártyám,csak sima.Ezzel is lehet fizetni? -
Möhe
addikt
Sziasztok!
Érdeklődök annak ügyében,hogy milyen megbízható az Amazon(.de) értékesebb műszaki cikkekkel kapcsolatban? Garanciális dolgok,csere stb...?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Ubuntu Linux
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest