- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
De érdeklődtem, akkr küldtem a mailt nekik mikor írtam a hsz-t amire válaszoltál. Már visszatérítették a pénzt (35€), úgyhogy buktam az olcsó kamerát, mert a -10€ kupon csak egyszer járt. Most vagy rendelek 45€-ért vagy 14900-ért már itthon is megvehetem.
Írták, hogy ha mégis megjönne közben akkor sincs már semmi dolgom (magyarul akkor nyertem), ha meg újra rendelem akkor válasszam a leggyorsabb küldési módot, írjak nekik, és kinullázzák a postaköltséget (átvállalják). -
-
Upo
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszönöm, így megtaláltam. Bár nekem angolra van állítva (ahogy a screenshotokon is látszik), mert németül nem tudok.
Chat ki volt szürkítve, email-t elküldtem, meglátjuk mi lesz az eredmény. Mondjuk ha vissza akarják fizetni akkor nem járok jól, mert egy egyszer használható 10€ kupont is elhasználtam rá, most annyival drágábban tudnám csak megrendelni újra. Remélem ajánlanak újraküldést is. -
Upo
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Tehát akkor a Deutsche Post DHL nyomkövetés nélküli csomagot a posta hozza? Mert akkor bemegyek a postára érdeklődni, máskor is volt már hogy ott pihent náluk minden értesítés nélkül.
Persze nekem van mindig ilyen szerencsém, aki utánam rendelte a kamerát az én beírásomra az már múlt hét közepén kézhez kapta...
-
Upo
addikt
válasz
üzenetére
Nem követhető, és német posta.
A kézbesítési kísérletet honnan lehet megtudni? Amazonon a tracking gombot hiába nyomkodom, semmit nem csinál. A második zöld csíkos lapot a feladási email "Track Your Package" gombjával tudom előhozni.
Értesítőt nem hagytak itt hogy sikertelen volt a kézbesítés.
A Carrier: DP az gyanítom a német postát jelenti. Akkor ez az itteni végen a Magyar Királyi Posta lesz, oda menjek be, vagy valami más kézbesítésű? -
Upo
addikt
Rendeltem egy terméket amazon.de-ről munkahelyi címre, gondoltam úgy át tudom venni. Erre küldték hogy péntek este 8-kor szállítják. Olyan fél8 - 8-ig ott volt a portás, de nem jött semmi. A zöld csík még nem ért oda a március 2-höz, "It's on the way".
Ilyenkor mi van? Visszamegy a németekhez vagy megpróbálják még kihozni? (ma sem jött)
A deutsche Post (DHL) hozza, azt írták.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Linux kezdőknek
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Formula-1
- További aktív témák...
- MacBook Pro asztroszürke M1 Pro 512GB/32GB Magyar bill 2026.12.09-ig Gari!
- Vadonat új! Dell E2424HS FHD 23.8" VA 60Hz
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független 2026.06.01. APPLE jótállás
- iPhone 17 Pro 256GB gyári független hibátlan közel 3 év jótállás
- Ennyiért??? Dell 4k UHD 27" full extrás még 4 hó Alza garancia
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest