Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Google Pixel topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Macrodroid
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano66
senior tag
Van egy csomagom amit vissza küldtem. Június 10.-e óta a Németországi Nohrai válogató központban van. Aggódjak, hogy megakadt vagy a németeknél ez szokás. Július 6.-ig vissza kellene érnie. Az Amazon nézi, hogy a visz.árú elindult feléjük és nem a feladó a hibás a csomag nem érkezése miatt? A DHL nyomon követést elmentettem és kinyomtattam. A csere árút már meg kaptam és nem szeretném ha még egyszer levonnák az összeget.
-
Mano66
senior tag
Még egy hülye kérdés. A vissza áruért fizetni kell?
-
Mano66
senior tag
Rendeltem egy pizza sütőt ami akciós volt. Ma meghozták a csomag sarka sérült volt, de nem vészesen. Kibontás után a terméken így is 3 helyen enyhe ütés nyomok láthatók. Érdemes reklamálni. Amikor vettem akciósnak adták. Nem volt feltüntetve, hogy csomagolás sérült vagy vissza küldött termék lenne és azért akciós. Ma néztem akció nélkül is annyi lett az ára.
[Teesa TSA3231 Supreme Pizza Oven] -
Mano66
senior tag
Erről az email címről nem válaszolnak. "adressen-bestaetigung@amazon.de".
Van másik is amivel fellehet venni velük a kapcsolatot. Legalább a fiókomat rendbe szeretném rakni. A vásárlásról lehet lemondok náluk. Vagy inkább átgondolom. -
Mano66
senior tag
Sziasztok.
Mi a teendő, ha hiányos adat miatt felfüggesztették a fiókom. A kért iratokat emailben elküldtem (Abban kérték). 4 napja semmi válasz. Még egyszer rájuk írtam, de semmi. Ilyenkor hova lehet még írni? Fiók belépéskor ez fogad : "More Information RequiredThe information you supplied was reviewed by Amazon but we cannot remove the hold on your account at this time. For details, check for an email or text message from Amazon describing next steps. Please contact us for further support."
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest