Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• moma
    őstag

Mi a teendő? Először megkérdezném a hazai képviseletet mi a helyzet.
    https://blitzwolf.hu/cms/elerhetosegek.html
    Bár ez a gyártó először a kereskedőre mutogat.
    Nincs megoldás akkor akitől vetted. (Német amazonos Blitzwolf?)
    Még mindig nincs megoldás akkor direkt az Amazonnak írnék.

Lehet én keltem ma ballábbal :) de ilyen dolgokon mi a nehéz? Ha nem írsz sem a gyártónak sem az eladónak, akkor mi itt mit mondjuk olyan kérdésre van-e esélyed javításra, cserére, pénz visszafizetésre? Hát ha nem érdeklődsz náluk, akkor biztosan nem lesz semmi. :)

Köszönöm! :R

(Nem nehéz csak nem intéztem még külföldi garanciát. És nem tudom mire lehet számítani. Az, hogy magyar cégnek írjak, amikor külföldről vettem pl eszembe sem jutott, hogy működhet. Szóval hasznos is volt a válaszod.
    Ez az aksi dolog meg különböző termékeknél gondolom nem ritka, és lehet valaki tud mondani valamit, hogy aksival szoktak e a gyártól valamit kezdeni vagy azt mondják, hogy elhasználódás. Esetleg számít e hogy mit mondok.)

• moma
    őstag

149 euró a német áfás ár, magyar címre rendelve átszámolja magyar áfával, annyival többet fogsz fizetni. Amit látni fogsz pontosan amint belépsz, kosárba rakod és követed a vásárlási lépéseket a megrendelés véglegesítése előtt.

Ehhez a topikhoz elég lenne egy bot, ami kulcsszavakra naponta megválaszolja ugyanazokat az ezerszer megválaszolt ismétlődő kérdéseket:

nézd meg ki az eladó Amazon vagy piactéri
    jelentkezz be és ki fog írni mindent áfáról, szállításról
    euróban fizess, a bankod árfolyama kedvezőbb
    Maestro és Paypal nem játszik
    nagyobb értéknél oldd fel a bankkártyád vásárlási limitjét
    német Amazontól 39 euró felett ingyen szállítás csak a magyar posta központjáig becsüli a zöld csíkon
    becsült szállítási idő egy-két nap késésre még várj kicsit türelemmel reklamáció előtt
    előbb a magyar postánál érdemes érdeklődni
    UK Amazon van szállítási díj
    US Amazon vonatkozó vámszabályok
    garanciát gyártó hazai képviseleténél is érdemes megkérdezni normális helyeken 2 év EU rendben
    piactéri eladó vásárlás előtt külön emailezni akar = kamu

:)

Biztos ez is le lett írva(tényleg kéne egy FAQ), ha Blitzwolf az eladó nem amazon, és tavaly év elején vettem és 18 hónap gyári gari van, akkor mi a teendő? Írok annak az eladónak? És ha ő azt mondja ez szerinte nem gari, akkor tudomásul veszem?
    (egyébként annyi a panaszom, hogy egy bluetooth hangszórónál az aksi ideje eléggé lecsökkent, nem tudom van e esélyem, hogy valamit csinálnak)

• moma
    őstag

149 euró a német áfás ár, magyar címre rendelve átszámolja magyar áfával, annyival többet fogsz fizetni. Amit látni fogsz pontosan amint belépsz, kosárba rakod és követed a vásárlási lépéseket a megrendelés véglegesítése előtt.

Ehhez a topikhoz elég lenne egy bot, ami kulcsszavakra naponta megválaszolja ugyanazokat az ezerszer megválaszolt ismétlődő kérdéseket:

nézd meg ki az eladó Amazon vagy piactéri
    jelentkezz be és ki fog írni mindent áfáról, szállításról
    euróban fizess, a bankod árfolyama kedvezőbb
    Maestro és Paypal nem játszik
    nagyobb értéknél oldd fel a bankkártyád vásárlási limitjét
    német Amazontól 39 euró felett ingyen szállítás csak a magyar posta központjáig becsüli a zöld csíkon
    becsült szállítási idő egy-két nap késésre még várj kicsit türelemmel reklamáció előtt
    előbb a magyar postánál érdemes érdeklődni
    UK Amazon van szállítási díj
    US Amazon vonatkozó vámszabályok
    garanciát gyártó hazai képviseleténél is érdemes megkérdezni normális helyeken 2 év EU rendben
    piactéri eladó vásárlás előtt külön emailezni akar = kamu

:)

Ez jó ötlet! Más topikoknál van is ilyen az első hszben. Csak azért ezt nem egyszerű összerakni ténylegesen szerintem, hogy minimum szöveg legyen, de tényleg válasz legyen és jól átlátható.

• moma
    őstag

Kártya hozzáadásakor első alkalommal zárol 1 EUR-t hogy ellenőrizze az általad megadott nevet a kártyához tartozó névvel. Utána már nem zárol ilyen tételeket vásárláskor.

Közben szerkesztettem az előzőt. Nekem most egyből az egészet zárolta úgy tűnik. De tegnap este még az volt, hogy nem jó a kártyám. Most meg látom, hogy úgy tűnik rendben van és semmit nem változtattam. Szerintem valahogy problémás a rendszerük és kézzel kezelik ezeket.

• moma
    őstag

1 eur-t zároltak a számlán , a második próbálkozásnál is , de cak pakk 9xx Ft van zárolva rajta.....

Biztos zárol valamit az amazon? Mert nekem is ez van sorra visszadobja, de nekem nem is zárol. Lövésem sincs mi baja. Egy VISA electron virtuális kártya. Az is kreténség, hogy nem egy mező van a névre. Ha rájössz mi a baj, írd meg létszi.

Jah nem!! Ez fura, tegnap este visszadobta megint és az volt, hogy módosítsak a fizetési dolgokon. Nem csináltam semmit. Erre most ránéztem miután írtam és most meg zárolta és amazonról is eltűnt, hogy gond van. wtf.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés