Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
üzenetére
Köszönöm!

(Nem nehéz csak nem intéztem még külföldi garanciát. És nem tudom mire lehet számítani. Az, hogy magyar cégnek írjak, amikor külföldről vettem pl eszembe sem jutott, hogy működhet. Szóval hasznos is volt a válaszod.
Ez az aksi dolog meg különböző termékeknél gondolom nem ritka, és lehet valaki tud mondani valamit, hogy aksival szoktak e a gyártól valamit kezdeni vagy azt mondják, hogy elhasználódás. Esetleg számít e hogy mit mondok.) -
moma
őstag
válasz
üzenetére
Biztos ez is le lett írva(tényleg kéne egy FAQ), ha Blitzwolf az eladó nem amazon, és tavaly év elején vettem és 18 hónap gyári gari van, akkor mi a teendő? Írok annak az eladónak? És ha ő azt mondja ez szerinte nem gari, akkor tudomásul veszem?
(egyébként annyi a panaszom, hogy egy bluetooth hangszórónál az aksi ideje eléggé lecsökkent, nem tudom van e esélyem, hogy valamit csinálnak) -
moma
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Közben szerkesztettem az előzőt. Nekem most egyből az egészet zárolta úgy tűnik. De tegnap este még az volt, hogy nem jó a kártyám. Most meg látom, hogy úgy tűnik rendben van és semmit nem változtattam. Szerintem valahogy problémás a rendszerük és kézzel kezelik ezeket.
-
moma
őstag
Biztos zárol valamit az amazon? Mert nekem is ez van sorra visszadobja, de nekem nem is zárol. Lövésem sincs mi baja. Egy VISA electron virtuális kártya. Az is kreténség, hogy nem egy mező van a névre. Ha rájössz mi a baj, írd meg létszi.
Jah nem!! Ez fura, tegnap este visszadobta megint és az volt, hogy módosítsak a fizetési dolgokon. Nem csináltam semmit. Erre most ránéztem miután írtam és most meg zárolta és amazonról is eltűnt, hogy gond van. wtf.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Philips LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest