- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Alapszabály, hogy amazon-ról ne vásárolj a viszonteladóktól, ha csak nem ellenőrizted le minden irányból, hogy nem kamu-e.
Én nem tudtam hogyan működik ez és rányomtam egy kb. 100EUR-al alacsonyabb árra az amazon.de-n.
Mint kiderült átverés volt, a csóka arra játszott, hogy 30 napos szállítási időt ad meg tracking nélkül, így mire lereagálod, hogy nem jött meg a cucc, az amazon már átutalja neki az összeget, aztán törli magát és más néven újra kezdi.
Azaz sikeresen belefutottam a csőbe, így - miután utólag kiokosodtam - felvettem a kapcsolatot az eladóval, aki kb. egy héten át tolta a bullshitet, hogy mindjárt megadja a tracking számot meg küldi a számlát, csak most jött haza a lánya kemoterápiájáról és csak holnap ér be az irodába, stb.
Azért válaszolgatott egyáltalán, mert ha 24 órán belül nem reagál, akkor már jogom van az amazon ügyfélszolgáltaton bepanaszolni.
A végül ultimátumot adtam neki, hogy vagy küldi a bizonyítékot, hogy létezik a cucc és postára adta, vagy fizesse vissza a pénzt. Erre már nem válaszolt, így felvettem a kapcsolatot az amazonnal, azok vita nélkül lelőtték a csávó boltját és visszautalták a pénzt.
Úgyhogy annyi legalább megnyugtató, hogy ha amazonos viszonteladótól veszel, akkor anyagi kár nem nagyon érhet, de ettől függetlenül nem éri meg a heteken át tartó szívás, hogy visszakapd a pénzed, a cuccod meg közben sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hálózati / IP kamera
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 12GB eladó
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- Akitio NODE thunderbolt 3 eGPU - hibás (?)
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest