Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Kétféle cím van: szállítási és számlázási.
Számlázásinak beírod a hivatalos lakhelyedet (ez esetben Mon gondolom), szállításinak, pedig ahol laksz.
Amennyiben lakásban laksz, akkor a névhez a kapucsengőn nevő nevet tüntesd fel (értelemszerűen a lakcím is az legyen). Ha hotelban, akkor a megrendelő a te neved, a cím pedig a hotel címe pl. Ez esetben a portáról felcsörögnek hozzád, vagy otthagyják a portán a csomagot.Minden esetben kell aláírás. Tehát az átvevőnek alá kell írnia (és bediktálnia a futárnak a nevét (mármint nem a futár nevét kell bediktálni
)), tehát ellenőrizhető, hogy ki vette át a csomagot (persze hazudni mindig lehet).Azt is lehet, hogy baráthoz rendeled meg, és ő veszi át.
Legalábbis DHLnél így megy, nem tudok UKben ki szállít, de gondolom ugyanúgy ők

Múltkor rendeltem valamit a saját nevemre és lakcímemre (de a kapucsengőn nem az én nevem van), és kétszer sem jött meg a küldemény 1,5 hét után. Utána a számlázási cím a hivatalos lakcímem lett, a kiszállítási pedig az, ahol lakom, de a lakótársam nevével (akinek a neve a kapucsengőn is szerepel). Így már két nap alatt megjött a csomi, amit én vettem át a nevem bediktálásával és az aláírásommal (de aki lement a csengő hangjára valójában bárki átvehette volna
De arrafele néha valamivel több a tisztesség
)(#291) ldave
Eszméletlenül gyorsan és jól működik mint a DHL, mind az Amazon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)), tehát ellenőrizhető, hogy ki vette át a csomagot (persze hazudni mindig lehet).
)