- Magisk
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
rviktor
üzenetére
Köszönöm az infót. Akkor még várok türelemmel.
Kérdésedre. Veszteség nem ért, vagy refundot kaptam, vagy csere terméket küldtek!
Részletesebben ha érdekel vkit:
Jan 16-án rendeltem 2 terméket (230V elosztók). Azonos nyomkövetést kaptak, ezért feltehetőleg azonos csomagba kerültek. Ezek is ott álltak.Egyik termék
Egyszer csak rendelés után 1 héttel minden előzmény nélkül jött egy email, hogy a terméket sikeresen visszakapták, és hogy kiadtak egy refundot. Köszönik szépen, hogy visszaküldtem. De nem én küldtem vissza, nem én nyitottam refund-ot, hozzám nem érkezett semmi, értesítés sem.A refundot valóban azonnal megkaptam, maguktól küldték.
Email váltás hatására felajánlották, hogyha szükségem van még rá, akkor rendeljem meg ismét Expedited szállítással, majd ha megérkezett, akkor kérjek refundot a postaköltségre. Az újramegrendelés megtörtént, most többek között erre várok. Hogy mitől került vissza, azt nem tudtam meg.
Másik termék
Mivel ugyanabben a csomagban volt egy másik termék is, de erre nem jött refund maguktól, csak továbbra is állt a nyomkövetés. Erre vártam még utána 11 napot biztos ami biztos. Persze nem jött, így újabb email. Kértem, hogy küldjenek cserét belőle, amit azonnal meg is rendeltek és elküldték a leggyorsabb szállítással. Most ezt is várom.Így tehát a rendeléseim most nem is ingyenes szállítással vannak, hanem drágább szolgáltatással.
Eddig ilyet én sem tapasztaltam, remélem egyszeri eset volt.
Mindenesetre, a lényeg , hogy anyagi kár nem ért, és az Amazon minden esetben ad refundot, vagy ha kérem, akkor csere terméket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Magisk
- Mobil flották
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- E-book olvasók
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Filmvilág
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest