Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Szerk.: látom közben megoldódott, offoltam.
Szerintem alapvetően a csomagolástól függ és persze a súlytól. Csomagcímkével felmatricázott WC csészét, a nagygépeket persze hogy nem szállítanak de air fryer meg egyéb konyhai kisgépek teljesen oké.
Ninja Foodi MAX -ot vettem november 10-én, ez direkt úgy van csomagolva, hogy rendes, bolti pultokra kirakható doboz bele van rakva egy pontosan rá méretezett kartondobozba, (OFF)10k+ darabot adott el belőle amazon, megnéztem volna mekkora halom volt ez a raktárban
(/OFF)Gond nélkül jött, annyi, hogy a termékoldali 8 kg körüli súly helyett ~13kg volt így a csomag így borsosabb volt a csomagdíj.
Azt is megjegyezném, hogy bár lehet, hogy ez az általános szabályuk mert nem mindenhova szállít a GLS, de ahova igen és közvetlenül mint pl Mo.-is, náluk nincs súlykorlátozás,csak méret (szélesség,hosszúság és magasság összeadva)
-
somnia
senior tag
Nincs egy hónapja, hogy vettem.
Igaz nem mailboxde-vel, hanem simán Amazontól.
Az miért jó, hogy nem közvetlenül az Amazontól veszed?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(/OFF)