Hirdetés
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Biztos többen kérdezték már, de ilyen konkrét esetet nem találtam, pedig olvasgattam a topicot (mod.: látom, hogy pár hsz-szel ezelőtt is hasonló a topic, csak az még elmélkedés ez meg már kész helyzet
).
Rendeltem amazon.com ról és amazon.de-ről is egy-egy nagyon hasonló terméket.
Az eladó mind a 2 esetben ugyanaz, USA székhelyű Cluburban USA .
Amazon.com-ról még ott helyben kifizettem a 27% áfát és meg is jött a csomag. A plusz vámot itt helyben kifizettem még átvételkor.
Viszont amit a .de-ről rendeltem ott nem kellett plusz áfát fizetni és a vételnél ki is írta, hogy "Endbetrag inkl.".
Erre meg fennakad a vámon ("A vámkezeléshez szükséges dokumentumok bekérése (ügyfélre vár)").
Ilyenkor mi van? A német és a magyar áfa közti különbözetet kéne kifizetnem (azt gondolnám, hogy azt már a rendeléskor kifizettetné)? Vagy a teljes "Endbetrag inkl."-os árra a még 27%-ot (de akkor ezt még miért nem akarta szintén a vásárlásnál kifizettetni)?Nem igazán következetes így a rendszer.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Windows 10
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).