- iPhone topik
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Biztos többen kérdezték már, de ilyen konkrét esetet nem találtam, pedig olvasgattam a topicot (mod.: látom, hogy pár hsz-szel ezelőtt is hasonló a topic, csak az még elmélkedés ez meg már kész helyzet
).
Rendeltem amazon.com ról és amazon.de-ről is egy-egy nagyon hasonló terméket.
Az eladó mind a 2 esetben ugyanaz, USA székhelyű Cluburban USA .
Amazon.com-ról még ott helyben kifizettem a 27% áfát és meg is jött a csomag. A plusz vámot itt helyben kifizettem még átvételkor.
Viszont amit a .de-ről rendeltem ott nem kellett plusz áfát fizetni és a vételnél ki is írta, hogy "Endbetrag inkl.".
Erre meg fennakad a vámon ("A vámkezeléshez szükséges dokumentumok bekérése (ügyfélre vár)").
Ilyenkor mi van? A német és a magyar áfa közti különbözetet kéne kifizetnem (azt gondolnám, hogy azt már a rendeléskor kifizettetné)? Vagy a teljes "Endbetrag inkl."-os árra a még 27%-ot (de akkor ezt még miért nem akarta szintén a vásárlásnál kifizettetni)?Nem igazán következetes így a rendszer.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
).