Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEAHEA
aktív tag
Sziasztok!
Termékvisszaküldéssel kapcsolatban érdeklődnék.
Korábban rendeltem egy cipőt, nem volt jó a méret. A terméket postán adtam fel, a ráragasztott vonalkódot nem tudták beolvasni, ezért feladóvevénnyel, saját költségemen feladtam (kb. 8e Ft volt). Majd' egy hét múlva e-mail címemre jött a válaszuk,hogy a termék vásárlási összeg visszatérítésének feldolgozását megkezdték, 10 napon belül elintézik.Kérdésem: erre az üzenetre válaszolhatok, hogy a visszaküldés díját kompenzálják, csatolva bizonyítékul a feladóvevény másolatát? Esetleg máshova írjak? Néztem a linkelt ügyfélszolgálatot, de nem találtam az igénylésemhez kapcsolódó e-mailt, illetve az e-mailes válaszok között nem találtam olyat, ahova lehet rögzíteni csatolmányt igazolásul a kifizetésről.
Köszönöm a segítségeteket! Szép napot kívánok!

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest