- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Üdv,
Tudom sokan fárasztanak titeket ezzel, ezúttal én is.
Első Amazonos vásárlás során szeretnék biztosra menni.Megszeretném venni ezt a terméket, Unihertz Atom XL telefon: [link]
Egyrészről ha itthonról nézem, a fiókomban be van állítva a budapesti cím, amit ki is jelez és kiír majdnem 3k huf szállítási költséget, akkor már a hazai áfával terhelt árat mutatja a kosár subtotal-nál? Nagyon zavaró hogy ha a fizetésig végig akarnám vinni a folyamatot valamilyen banki adatot mindenképpen elkérnek, engem meg csak a teljes összeg érdekelne.
A 3k huf még nem zavar, de ha erre még rájön extra szállítási költség az már igen...Ha az amazont választom milyen garanciális feltételeim lehetnek, gyártási hiba miatt?
Ez strapa telefonként több mindent kell elviseljen, aztán ha mégse bírja a hivatalos leírás szerinti dolgokat, tudom rajtuk érvényesíteni legalább az első 1 évben egy a hazaihoz hasonló garanciális csere/szervizelést?
A gyártó egyébként kínai ahogy nézem és hát oda visszapostázni rémálom, a gyártói honlapon is inkább úgy fogalmaznak hogy hiba esetén küldenek csere alkatrészt de a szerelés a vásárlót terheli ha jól értem...Ha céges számlára kéne vásárolni, akkor céges fiók regisztrálás során milyen extra buktatók vannak? Azt tudom hogy nálunk a könyvelő nem fog örülni, hisz extra macera, de a rendelést nem ő intézné...
Meg gondolom ha mailbox.de-re kérném akkor még jobban megszívatnám a könyvelőt.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Synology NAS
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest