- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Hello Mindenki!
Erdekes fejlemenyem van az amazonos rendelesem kapcsan. Reggel leadtam egy termekre a rendelest, jott is rola email, fizeteskor megadtam a kert kartyaadatokat es kesz is voltam. Nem igazan tortent azon kivul semmi h 1ft zarolodott a szamlamon de tobb penzt nem vontak le, illetve a rendeles alapota sem mozdult elore.
Most kaptam egy nemet nyelvu levelet a nemet amazontol, hogy bizonyitsam h enyem a kartya illetve csatoljak be a szamlarol kimutatasokat nekik 3 napon belul faxon vagy postai uton nemet cimre. A fiokomat zaroltak be sem tudok lepni, illetve faxolni nem igazan tudok es nem hiszem h 3 nap alatt postan be fog erni a szamlakivonat.... Ha 3 napon belul ez nem tortenik meg akkor torlik a rendelesemet. Ilyet miert kerhetnek illetve csinalnak?
En a sajat nevemrol a sajat szamlamhoz tartozo bankartyat adtam meg fizeteshez, szalitashoz meg tesomek nemet cimet kint nemetorszagban. Ez lehet a gond vagy mirt kernek tolem ilyeneket?Koszonom a segitseget!

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- RAM topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest