- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Hello Mindenki!
Erdekes fejlemenyem van az amazonos rendelesem kapcsan. Reggel leadtam egy termekre a rendelest, jott is rola email, fizeteskor megadtam a kert kartyaadatokat es kesz is voltam. Nem igazan tortent azon kivul semmi h 1ft zarolodott a szamlamon de tobb penzt nem vontak le, illetve a rendeles alapota sem mozdult elore.
Most kaptam egy nemet nyelvu levelet a nemet amazontol, hogy bizonyitsam h enyem a kartya illetve csatoljak be a szamlarol kimutatasokat nekik 3 napon belul faxon vagy postai uton nemet cimre. A fiokomat zaroltak be sem tudok lepni, illetve faxolni nem igazan tudok es nem hiszem h 3 nap alatt postan be fog erni a szamlakivonat.... Ha 3 napon belul ez nem tortenik meg akkor torlik a rendelesemet. Ilyet miert kerhetnek illetve csinalnak?
En a sajat nevemrol a sajat szamlamhoz tartozo bankartyat adtam meg fizeteshez, szalitashoz meg tesomek nemet cimet kint nemetorszagban. Ez lehet a gond vagy mirt kernek tolem ilyeneket?Koszonom a segitseget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrotik routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Torrent meghívó kunyeráló
- BMW topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest