Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Meg is jött a csomagom, viszont egy számlát blokkot semmit nem tettek bele.... Ez normális? Ha már a magyar áfát teszik rá, azért szerettem volna látni róla valami bolt által lepecsételt papírt (direktben az Amazon árusította egyébként ráadásul új termékről beszélünk).

(#2629) iTzTiGeR: Nekem már az is új, hogy még a shippinget is nettóba írják rá és még azon is látnunk kell a csúfos áfát/adókat. Ez is nem tudom mikor jött divatba, én nem valószínű, hogy rendelek még egyszer bármit is amazonról, csak ha 50%-os akcióban van a termék mert szállítással és minden adóval együtt is jó ha 10-20% kedvezményünk lesz egy terméken mire az ideér.

Közben felhívtam már őket,elvileg semmilyen díj nem fog engem terhelni, amit fizettem Amazonnak az a tuti. A doksiban amit küldtek a sárgával kiemelt részeket kellett kitöltenem (ott se mindegyiket), de hogy ezt honnan kellett volna tudnom az jó kérdés, a mellékelt útmutatóban semmi nem volt, hogy "hé, paraszt, csak a sárgát töltsd ki, ja és abból se mindet".

Eddigi rendeléseimnél (mondjuk az Amazon UK) mindig egy ilyen kicsi Amazon számla volt mellékelve, kb ilyen Post-it méret. Nem siklottál át felette?

Új hozzászólás Aktív témák