Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Uzumaki
tag
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Közben felhívtam már őket,elvileg semmilyen díj nem fog engem terhelni, amit fizettem Amazonnak az a tuti. A doksiban amit küldtek a sárgával kiemelt részeket kellett kitöltenem (ott se mindegyiket), de hogy ezt honnan kellett volna tudnom az jó kérdés, a mellékelt útmutatóban semmi nem volt, hogy "hé, paraszt, csak a sárgát töltsd ki, ja és abból se mindet".
Eddigi rendeléseimnél (mondjuk az Amazon UK) mindig egy ilyen kicsi Amazon számla volt mellékelve, kb ilyen Post-it méret. Nem siklottál át felette?
-
Uzumaki
tag
Sziasztok!
Amazon.com-ról rendeltem, így nézett ki a dolog:
Order Summary:
Item(s) Subtotal: $25.81
Shipping & Handling: $11.48
Total before tax: $37.29
Estimated tax to be collected: $0.00
Import Fees Deposit $10.07
Gift Card Amount: -$26.06
Grand Total: $21.30Adót ugye így fizettem, most viszont kaptam UPS-től Vámkezelési megbízásos emailt, amiben elrettentően sok díj van listázva. Most akkor mégis átmegy vámkezelésen, amiért ráadásul nekik mint a cég aki elintézi fizetnem kell plusz kezelési költséget is? Amazon-on erről szó nem volt, csak annyi, hogy az import deposit-ot a részükre bocsátják és abból ők intézik a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hálózati / IP kamera
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak azt nem értem, hogy egy UPS méretű cég, miért nem képes normális útmutatót mellékelni a saját dokumentumához.. Hadd ne kelljen már az ügyfélszolgálatot hívogatnom.