- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
conorr
tag
Érdeklődnék hát ha valaki tud segíteni, hogy rendeltem egy könyvet amazontól amit átvetem, de csomag sérülten úgy, hogy a magyar posta adott róla egy kis papírt, hogy őnáluk sérült meg a termék. Maga a termék fóliázva volt ezért gondoltam, hogy a csomagoláson kívül csak nem érte baj, bár a fólia tetejét kibántották mintha ki akarta volna valaki szedni belőle, de láthatólag végül nem tette, viszont akármi is történt a könyv minimálisan szamárfüles lett valamennyire ami kicsit zavar és arról érdeklődnek, hogy a magyar posta által adott cetlivel tudok e kezdeni valamit az ügy érdekében.
A cetlin az áll:
"Tisztel ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy küldeménye a postai folyamatok során, sajnálatos módon megsérült. A történtekért és az okozott kellemetlenségekért ezúton kérjük szíves elnézését."
Szóval egy 30 dolláros könyvel meg e éri hülyülni a postával és valahogy felelősére vonni őket úgy hogy a kár minimális és ha igen mi ennek a menete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest