Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
ha már megrendelted a terméket?
Pl. visszaigazolás a kifizetés után max. 1 perccel, hogy sikeresen kifizetted. Csomagolás indul.
A vevők nagyrésze nem lóg napi 24 órában a neten.
Pont ezért kéne a kifizetés pillanatában visszaigazolni, hogy mi a rák van.
Eddig még mindig úgy volt bármely más webáruháznál, hogy ha beraktam egy tételt a kosárba, majd lekattintottam a megrendelést és hogy online fizetem ki kártyával, a fizetés az adott feltételek fennállása esetén azonnal megtörtént. A bank zárolt. Azaz pontosan tudható jobb helyeken, hogy a bank mikor zárolja a kártyaszámlán a pénzed.
Itt nem.. most már ki tudnám fizetni, de most meg nem tudom, hogy mikor jut eszükbe zárolni. Tiszta LOL.Na most ez egy olyan számla esetében, aminek az egyenlege mindig 0, csak átvezeted a pénzt, rohadtul nem mindegy.
Azt nem értem, hogy a "fizetés" gombra kattintás és a tényleges lóvézárolás közt miért kell több órának eltelnie? Mindenhol máshol ez max. 1 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest