Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dim dim
tag
Üdv Fórum!
ebay-ről már többször rendeltem. Tűnt már el küldeményem, és tudom, hogyan intézik az ebay-en az eltűnt küldemények sorsát. Az eladó visszaadja a teljes árat + postaktg-t, ha erre nem hajlandó akcióba lép az ebay buyer protection, és ők adják vissza. Ez nem téma tehát.
De most rendeltem előszőr amazonról. Árat bankkártyával fizettem előre. Még messze vagyunk attól, hogy megjöjjön a küldemény, de kérdés: az amazonon mi az ügymenet eltűnt küldemény esetén? Nem trackable küldeményről van szó, sima légipostai.
Ki ad vissza pénzt? Az eladó vagy az amazon? Mi van ha az eladó nem áll szóba velem, és elnyeli a pénzt, és nem küld semmit? Vagy küld, de az eltűnik?
Itt is van buyer protection?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini PC
- Torrent meghívó kunyeráló
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Arc Raiders
- Facebook és Messenger
- Magisk
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest