- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Nekem is Bip volt elötte. Kb ugyan azt tudja a 2 óra, ami különbség:
GTS: színes kijelző, AOD, ha megy az AOD kb 8 nap, ha nem 35 nap az akku, minőségibb ház, több fajta kijelző gyárilag
BIP: folyamatos kijelzővel is 35 nap, kevés kijelző az appban(persze ezt könnyen lehet orvosolni)
Én ezeket tapasztaltam ugyan olyan felhasználással. -
dussy
őstag
Sziasztok!
Van aki Amazfit Bip-ről váltott?
Általánosságban nekem a megbízhatóság és a jó Üzemidő a fontos, Mi Bandage alkalmazást használok.
Képbe került még Amazfit GTR, Honor Magic watch 2.
Nem igazán tudok dönteni... -
hotkar
senior tag
A Zepp-nek engedélyezni kell a háttérben való futást, különben a telefon kilövi bizonyos idő után.
Nekem még akármennyi távollét után sem bontotta a kapcsolatot.
Az óra jelenlegi firmware verziója 0.1.1.16.
A Zepp alkalmazás aktuális voltát magában az alkalmazásban lehet leellenőrizni a "profile -> Amazfit GTS -> Check for updates" pontban. -
Huzsde
friss újonc
Sziasztok, hogy lehet frissíteni az órát? Miért bontja a kapcsolatot többször? Minden reggel ujra kell csatlakozni.
-
G. Gattuso
lelkes újonc
Sziasztok. Az utolsó frissítés óta nem írja ki, hogy ki hív. Mi lehet a gond?
-
gidano
tag
Sziasztok!
Lassan készülget a Zepp alkalmazás fordítása, használjátok egészséggel!
A blogon mindig megtalálod az aktuális frissítést és a részleteket! -
Persze nem rossz óra a GTS,de egy kicsit sem volt kész a megjelenésekor és ez azóta sem változott.
/Bocsi,szerkesztettem,de új üzenet lett belőle/
-
-
Ma jött meg a GTS2, még próbálgatom. Elég kevés watchface van még hozzá, remélem hamarosan jönnek a frissített verziók (eévileg a kijelző ugyanaz, de legalábbis a felbontása tuti).
-
-
tisn
addikt
Sziasztok! Asszony ilyen orat kapott ajandekba, a reggeli futas látszik a zeppben. Strava accot megtalalta, be van kapcsolva az upload, megsem tölti fel a futast.
(nekem startos2vel gond nélkül megy)
mi lehet a gond? van valami log? mivel probalkozzak?
köszi
-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen órát a gyereknek és sajnos nem boldogulok vele, a zepp alkalmazás nem mutatja a sportot, pl futást,(mert egy huawei p30-hoz lett párosítva) a huawei healt alkalmazás nem látja, a mi fit alkalmazás nem látja, nem tudom összepárosítani, csak a zepp látja rendesen, de abban meg nm látom rendesen térképena sportot, mi kell ehhez, hogy rendesen működjön??
Köszi( bocsi, kicsit kiakadtam)
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Néztem ezt a notify appot a zepp mellett, de nem áll ossze a kep. Hogy lehetne ezt ertelmesen hasznalni? Mert pl alvas adatokra total mast mutat mint a zepp. Nekem nem igazan fontosak az ertesitesek, de a pulzus adat meg alvas qnnal inkabb. Lattam hogy rengeteg minden allithato benne. Ti zeppel egyutt hasznaljatok, vagy qnelkul? Mit erdemes allogatni benne? Osszeakadhat a 2? -
nji
aktív tag
válasz
Silentfrog #1021 üzenetére
Sajnos szoftveresen egyre rosszabb. Nekem az Amazfit alkalmazással volt hogy jól működött egész sokáig. Mióta a Zepp van, azóta valami mindig rossz. Hol lehet megnézni, hogy mi az aktuális óra és iOS app verziószám? Mert én most más órát és appot használok, de ezt nem adom még el, reménykedem, hogy majd jönnek a javítások. Viszont ha nem használom nem nagyon érzékelem majd, hogy mikor javul meg. Olvastam, hogy nemcsak a GTR és GTS 2 jött ki, hanem Bip verziók is. Csak kijavítják a hibákat, különben nem sokat adnak majd el. Esetleg az új modelleknél jól működik minden a régieknél meg nem? Van olyan, akinek több / újabb modellek is megvannak? Én is gondolkoztam a GTS 2-n, de az üzemidőt látva a videokon már eszembe sem jut. Bőven elég lenne ez is, ha minden jól működne.
-
nines09
csendes újonc
Sziasztok eladnám gts órámat türkiz szijjal töltővel. Egy mini karc van rajta, kb fél éves. Ok: Nekem nem jön be sajnos. Ár: 30 ezer Ft akit érdekes esetleg emailt írjon: kersch.peter@gmail.com.
-
Silentfrog
veterán
Detto . Amíóta jött a legutóbbi frissítés azóta a mélyalvásom1.5-2.5 óra helyett 0-30 perc lett . Egyik napról a másikra, mikor jött a frissítés, már nem is nézem. Ami még feltűnt az a PAI szám változása. Ha heti háromszor mentem el futni és dolgoztam akkor 100-110 között volt lassan egy éve. Most pont a duplája. Miért kellett hozzányúlni nem is értem...
-
nji
aktív tag
Értem, köszi. Akkor még évekig kell edzeni, hogy javuljon.
Szerintem is messze van a tökéletestől, jó lenne a programban valami további iránymutatás vagy pontosabb ösztönzés, hogy mivel lehet tovább javulni anékül, hogy túlzásba vinné az ember. Nekem pl. 46 évesen 35 éves kort mutat, természetesen nem vagyok ennyivel jobb állapotban, ez is valami frissítéssel romlott el. Mindig írom a "feedback"-eket és küldöm az adatokat, de nem nagyon frissül a program, nem javítják a hibákat. -
Upo
addikt
Azt szerintem a személyes adataidból saccolta. Nekem a mérleg talán utánamegy a metabolizmus adatnak mérések után, de nem nagyon figyeltem, ez az egész kb. egy játék kategória, teljesen felesleges ilyenek miatt parázni, egyik sem vehető komolyan. Sokan orvosi műszerek tömege által kimérhető adatokat várnak el egy optikai szenzort és egy gyorsulásmérő chiptől, ami nyilvánvalóan tévedés.
Játéknak elmegy, motivációs eszköznek tartom inkább, nem szabad komolyan venni. A mérleg által kiadott alapvető anyagcsere adat szintén játék kategória, az se fog egy teljes labor mérést pótolni, maximum a személyes adatokból képletek alapján kiszámolt adatokra finomít rá a súly és az elektromos érzékelő adatai alapján.
Az alapvető anyagcseréd az nem fog egy sétától vagy futástól azonnal megváltozni, azt szívós és kitartó munkával, életmód alakításával lehet elérni. -
nji
aktív tag
Sziasztok!
Korábban már írtam, hogy a Zepp androidon nem mérte jól az alvás adatokat. A Notify and fitness alkalmazás szerencsére jól mér, a zepp azóta is fos.
Viszont a másik óra, amit iphone-nal használok régebben jól mutatta, de a 0.16 frissítés óta nem jól mutatja az alvás adatokat. App store-ban nincs notify and fittness app sem. Aki iPhonnal használja az órát az mivel nézi a gyűjtött adatokat és működik-e az alvásfigyelés? Ma letettem az órát, mert már idegesít, hogy 10-20 perces alvás adatokat mutat. Szerintem azóta rossz, mióta ezt a REM funkciót betették a programba.Kicsit off, de a Zepp a metabolizmus adatokat sem méri/mutatja. Ha az órán összegyűlt napi 11 ezer lépés és még edzéseket is végeztem, akkor a "basal metabolism" adatok miért nem változnak? Nekem ez az elejétől fogva nem változik. Tudom hogy ez azt mutatja, hogy alapértelmezetten, ha semmit nem csinálok egész nap, akkor mennyi a kalóriaigény. De erre mindig azt kapom, hogy nem értem el a célt és nem tudom hogyan tudom elérni a célt? Azt írja sétáljak vagy fussak, de ha sétálok 11 ezer lépését, akkor sem változik semmi.
-
lfarkas
aktív tag
Nálatok olvasható az órán a gmail szövege? Nekem azt írja, hogy engedélyezzem, akkor olvasható! A Zepp appban minden engedélyt megadtam. Köszönöm.
-
lfarkas
aktív tag
Az SMS üzeneteket nem jelzi !! A Google üzenetekre azt írja az óra, hogy engedélyezzem a szövegek megjelenítését!
Valaki tud ebben segíteni?
Köszönöm. -
Quqesz
nagyúr
A főlapon az előtejelzés van. Az aktuális ha lehúzod a kikelzőt és a kövi ablakban lesz(zseblámpa, világítás, stb).
A Zepp-ben be tudod kapcsolni az sms értesítést külön, bár én magát az appot is beraktam. Bipről jöttem én is, működnek ezek. Amúgy ha ránézel telón, akkor az óráról eltűnik az értesítés. -
dogi01
aktív tag
Miért van az H az időjárás nem frissül nekem elég gyakran? Más panaszom nincs, de reggelente idegesít hogy még kell nyissam Zepp-et és akkor talán hajlandó frissíteni. Háttérben futás be van kapcsolva, minden engedély megadva, akku kímélő kikapcs, lockolva van app váltóban is. Meg a másik hogy értesítések között nem látom a messages appot így nem kapok értesítést ha smst kapok. Bip-rol jövök, ott ezekkel nem volt problemam.
Használjak másik appot? Ha igen melyiket? -
eneasos
csendes tag
válasz
Silentfrog #1009 üzenetére
-
snooze
veterán
válasz
mgTerminator #1005 üzenetére
nálam 0.1.1.18 a vége..
-
lfarkas
aktív tag
válasz
Szintén 0.1.1.17
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Nálam is, csak 0.1.1.16 a firmware
-
vadcitrom
tag
Miért méri az úszás hosszát duplán?
A medence hosszát pontosan beállítom és így is. -
Nabuka11
csendes tag
Sziasztok!
Azoktól kérnék segítséget, akik Notify-t használnak a GTS-hez. Két problémám is van.
1. Az alvásmonitorozás nem megy. A Zepp appban látom az adatokat, de a Notify nem szinkronizál vele. Ez normális?
2. Amikor üzenetet kapok, akkor rendben meg is érkezik az órára, de ha közvetlenül utána jön még egy, akkor nem az új üzenet jelenik meg, hanem csak jelzi alul középen egy kis karikában, hogy van új üzenet. Meg lehet oldani, hogy mindig az utolsó értesítést mutassa az óra?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Fujifilm X
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest