- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Bip-et használtam 1,5 évig, ugyanolyan igénnyel, mint a GTS-t Amazfit for Notify-jal és az adott gyári alkalmazással.
5 percenkénti pulzusméréssel és heti 1-2 alkalommal 2-3 órás GPS-szel, folyamatos bluetooth kapcsolattal 6-21-ig:
- BIP heteket bírt (bő 1 hónap)
- GTS pár napot bír, erősen függve a GPS használattól, AOD nélkül (3-6 nap)Jobban szeretem, mert Amoled párti vagyok, és gyönyörű a képe, viszont a menürendszer erősen döcögős, amit már a vásárlás előtt is tudtam. Mivel nem nagyon bóklászok a menüben, annyira nem zavar, de második verziós óraként, 45 ezerért (amennyiért vettem megjelenéskor) az ember nem várna folyamatos döcögést.
Ja, és ami nagyon fontos... nem tudom miért, de a GPS keresés katasztrófa a BIP-hez képest. Faternak adtam a Bip-et, és amikor bringázni megyünk, neki bármilyen helyzetben, terepen, fás részen, városban, azonnal talál jelet, nekem meg hideg indításnál !!!percekbe!!! telik. Pedig az A-GPS-t szinte naponta frissítgeti a gyári app, ami elméletben pont egy olyan folyamat, ami alkalmassá teszi az órát a gyors GPS jel találásra.
GTS 2-t biztosan nem fogok venni (ár, szoftver), de 30 ezer környékén biztosan megvenném a GTS 1-et újonnan. A következő, amire lecserélném, az a Mi Watch, de valamiért nem akar Mo-ra megérkezni... pedig a GTS 2 megjelenése óta folyamatosan figyelem a híreket vele kapcsolatban.
-
Quqesz
nagyúr
Nekem is Bip volt elötte. Kb ugyan azt tudja a 2 óra, ami különbség:
GTS: színes kijelző, AOD, ha megy az AOD kb 8 nap, ha nem 35 nap az akku, minőségibb ház, több fajta kijelző gyárilag
BIP: folyamatos kijelzővel is 35 nap, kevés kijelző az appban(persze ezt könnyen lehet orvosolni)
Én ezeket tapasztaltam ugyan olyan felhasználással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest