- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- 232 megapixelnyi kamerával futott be az Oppo Ultrája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Egyetlen helyen sem találtam kínai szöveget a Zeppben, pedig alaposan végigtúrtam már a másfél év alatt. Mondjuk, nekem az IOS-es verzió van.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Jim Tonic #54 üzenetére
Felhasználói szokások kérdése. Engem az aktivitáskövetés pontossága nem érdekel, akinek az kell, vegyen Garmint vagy Polart, ebben a Huawei/Samsung ugyanúgy gyenge csak még egy csomó más hátrányuk is van mellé. Engem csak trendszinten érdekel, annál meg mindegy, úgyis minden alkalommal ugyanúgy 2-5-10-akármennyi százalékot fog tévedni, tehát a trendet nem befolyásolja. Az alváskövetése jó, az üzemideje jó, az értesítéskezelése jó, engem ezek érdekelnek.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy garanciában cserélt új piros Apple Watch S8 45mm GPS+Cellular 6hónap Apple Garival
- Apple Watch Series 6 40mm Red Gps 3 Hónap Garancia
- Eladó szép állapotú Apple Watch S8 45mm GPS Starlight szin 100% Akksi
- Eladó szép állapotú Apple Watch Series 8 45mm Cellular - éjfekete 100% Akku
- Eladó egy szép állapotú Pink Apple Watch S9 45mm GPS+Cellular 2év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest