- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan AI-t akarnak, ami érzelmileg kötődik az emberekhez
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
válasz vakablak93 #65421 üzenetére
Nem rossz képek ezek, a háttér garantáltan nem zavaró mert nincs is. Első kettő vágása ok, utolsó kettő túl szűk, akkor már vagy még jobban megvágom, vagy egyáltalán nem.
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
válasz vakablak93 #65055 üzenetére
Nekem a látószög nem az igazi, mindenhol leesik belőle. Hátrébb éppen lehet menni, vagy ha maradsz ennél akkor esetleg egy nem pont középről szimmetrikusat (ami elvárás, ha ezt választod) hanem próbálkoznék innen-onnan. Egy UWA vagy halszem nyújtotta perspektíva geometrikus, építészeti alakzatoknál elég extrákat tud adni.
-
gorgo
őstag
válasz racskobalazs #64996 üzenetére
Szia! Alapvetően jó kis kép, amin esetleg lehetne javítani a képarány. Amúgy szeretem az 1:1-et, akár maradhat is, esetleg a szokásos 2:3 fekvőt megnézném.
Továbbá nem tudom mennyire tudatos, de ha egy szép tavaszi napsütéses a téma, akkor túl visszahúztad a csúcsfényeket. Értem én hogy hisztogram meg kiégés, meg egy pixelt sem akarsz telítésbe vinni, de egy kép jóságát nem az adja, hogy merev technikai szemmel egy pixel sincs kiégve. Szal hagynék több csúcsfényt, akár úgy is hogy minimálisan telítésbe megy nyilván a virágszirom, még annyira, hogy azért a finomszerkezetét ne veszítse el. Sztem élőbb lesz tőle. Amúgy grat!"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
válasz randras_83 #64896 üzenetére
Részben egyet értek az előttem szólóval, annyi csak ,hogy kéne kéz+kormány alul meg vagy kevesebb és 2:3 vagy több és 1:1 arány (kellett volna).
Kafa amúgy!"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
válasz randras_83 #64525 üzenetére
Hmm, hogy neked milyen toleráns asszonykád van!! Vagy neki nem szoktad mutatni a képeket? Az enyém ziher hogy reklamálna (de legyen az én bajom)! Amivel semmi baj nincs, de azért egy női portrénál talán az élesítésből (kicsit) lehet visszább venni ennél! Még egy hamvas 2x éves is más eset, meg persze szubjektív a dolog, amúgy minden más okés!
[ Szerkesztve ]
-
gorgo
őstag
válasz bandhajon@ #64408 üzenetére
K*jó!!
-
gorgo
őstag
válasz bugizozi #64215 üzenetére
Sok ember esik abba a hibába, hogy rettenet túltolja a szaturációt /& mikrokontrasztot, rád ez végképp nem igaz. Kicsit olyan "döglöttek" a színek, elbírna egy _kevés_ csúszkahúzogatást. Illetve ez az F14 rekesz sztem már ellentétes hatást váltott ki, látszik a diffrakció, gyenge az élesség, ha az eredetit nézem.
Nagy baj nincs vele, kb. naturális, valósághű színek végül is nem rosszak, illetve egy leméretezés + élesítéssel még segítheteni lehet az élességen.[ Szerkesztve ]
-
gorgo
őstag
válasz Ateszponthú #64195 üzenetére
Majd az okosok megmondják mi a nem jó benne, szerintem is falra kívánkozó kép!
-
gorgo
őstag
válasz vakablak93 #63548 üzenetére
Szerintem meg jó lett, de én valahogy előbb veszem észre a jót, mint a tökéletlenséget. Szép természetes nézés, mosoly. Ami nekem sok egy picit, a WB eltolást kissé visszább venném. Én is szeretem használni, de ez picit sok, részben ezért is kaptad korábban a "kicsit kontraszt és szín szegény"-t.
-
gorgo
őstag
válasz Ironizer #63486 üzenetére
Az első példaértékű!
Ugyanis a téma kb. tucat (ez nem azt jelenti hogy rossz!) egy túrázónak nem jutna eszébe ott és akkor előkapni a gépet és lőni. Ezzel szemben te pont megtetted, majd a kidolgozással alkottál egy film-szerű, nagyon hangulatos képet, amely minimum falra kívánkozik!!!A 3. szintén kellemes, jól esik nézni, mintha ott lenne az ember.
[ Szerkesztve ]
-
gorgo
őstag
válasz deny330 #63415 üzenetére
"Ti voltatok ilyen helyzetben? Ha igen, mi segített?"
Sztem mindenki, aki huzamosabb ideig fotóz(ott). Lehetőségek:
1. mozdulj ki;
2. nyerj inspirációt mások munkájából. Pl. régi "nagyok", kortárs nagyok. Keress valami olyan területet amelyet addig nem végeztél (de nem áll távol tőled). Mondjuk portré, street, stb.
3. tűzz ki koknrét célokat, feladatokat, dolgozz a megvalósításán. Pl. ha nem is nevezel be hivatalosan egy fotós pályázatra, versenyre, olvasd el a kiírást, és tét nélkül fuss neki. Ott majd adnak neked feladatokat és keretet az egészhez, sokat segít!"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
Az örök dilemma, mi legyen éles a virág vagy a hegy? Kevés fény miatt oké, f/sok nem opció, esetleg ha több képből rakod össze, de azzal meg szarakodni kell, nem jut eszedbe ott akkor, buktad. Engem jobban zavar hogy az előtér életlen, persze ízlések és pofonok.
-
gorgo
őstag
válasz vihartigris #62993 üzenetére
Élő példány volt, inkább örültem hogy nem mozog! Ha valami szép modellt találok az úton, lehet őt beállítom .
-
gorgo
őstag
"Automatikusan a közepén keresem a fókuszt".
Ezt az álmoskönyvek mondják, hogy szigorúan középen kell keresni a fókuszt? Egyfelől már azt sem értem, hogy "keresem", amikor "látom" hogy hol éles... Szerintem jó helyen van a fókusz, számomra nem zavaró, sőt, ha középen lenne a fókusz gyengébb lenne a kép, tehát a tudatos komponálás előnyös. Ami persze csak az én véleményem, de talán más is gondolja még így. Nem is ezért szóltam hozzá, hanem az "automatikusan" az ami igazán zavaró, ezt a topikot nagyon sokan olvassák, nehogy azt szűrjék le, hogy automatikusan középre kell tenni a fókuszt, hanem bárhová tehető, amit a téma megkíván."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
válasz aginor #62855 üzenetére
Ne legyenek illúzióid, elég rossz a helyzet. Hiába volt tavaly sok csapadék, most szárazság van, kevesebb is van és sokkal csoffadtabbak szegények.
Arról nem beszélve, hogy fürtökben lógnak mindenol a covid-túristák, köztük mindegyik is le akarja fotózni, ami megviseli őket."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
válasz Speeedfire #62750 üzenetére
Speedfire-s fotó is rég volt már!
-
gorgo
őstag
Ó, ezt felírom "a csucsfenyeket hianyolod. az mar nem meno" . Bakker, trendek, egek!!
Én is hiányolom a csúcsfényeket. Amúgy még monitoron szódával oké, de hívj csak belőle papírra, majd kibukik hogy alexpós..."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
válasz papaya #61857 üzenetére
Na jól van. Kicsit zavar, hogy így lehúztam , hát megnéztem a többit is.
Az a koncepció nekem bejön, hogy egy kicsit túlexponálod, (persze nem tök kiégésig) amolyan filmes hatást keltve (nem egyszerű, ugye, ha az lenne, óó, sokmindent túlexpóznék ).
Felteszem promó képek lennének adott borásznak/pincének. Vagy csak úgy kdvtelésből? Mindegy. Én embereket hiányolok mindenképpen, akik valamilyen módon kapcsolódnak: pl. fogyasztják, vagy kötik valamilyen eseményhez. A hangsúly a boron van (fókuszban), a társaság pedig jótékonyan elvész a szűk dof homályában.
Vagy pl. férfi csábítja a nŐt valami érzéki/meghitt/intim jelenetben, ahol ismét a boron van a fókusz. Nyilván nehezebb megvalósítani, bár egy asztaltársaságot azért még nem annyira. Helyszín meg egy borház előtere, étterem, mediterrán terasz, mittomén.[ Szerkesztve ]
-
gorgo
őstag
(Nem mentem bele az albumba, feltettem, hogy egy jól sikerült képet teszel ki az elejére...).
Hangulat? 40-eseknek megvan még, régen volt a postán dísztávirat / díszlap, különféle témákban. Temetésre, stb. Na az ugrik be róla, vagy egy olcsó képeslap.
Legkevésbé sem passzol egy fekvő borospalack a fölre, vágott virágok és fenyőág mellé. Konkrétan, mintha egy sírra tett volna valaki egy borospalackot... Gyászhangulatot kelteni jó, másra nem. Nem bántásból, és a többi képet meg sem néztem. Ez a kép biztosan nem..."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
válasz topikk #60773 üzenetére
Na igen, de ez nem baj. Egyrészt mindenkinek meg kell tanulni elvonatkoztatni, ami azért egy szárnyát bontogatónak nehéz. Lehet, ilyen modelleket könnyű megfűzni, míg profi modellekért pl. fizetni kell, akinek már bőven megvan a portfólió. És itt elsősorban a topiktársak munkáját segítjük, pl. azzal, hogy esetleg szűrje meg a közzétett képeket (amúgy is elérhetők kattintással a mögöttes albumokban).
És igen, 1-2 üdítő kivétel miatt szívesen elnézzük!"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
válasz Csari93 #60769 üzenetére
Egyetértek veled. Felmerül bennem, (speedfire reakciója kapcsán is) hogy elbeszélünk egymás mellett, azaz nem ugyan arról a képről/alanyról beszélünk?
Viszont Ropi mester alapján mégis, ő is említi: "A szájtartás erotikusan buta szőkés". Kiegészíteném, hogy a szájtartás és egyéb túltolt erotikusan-akarok-kinézni jegyek: tartás, öltözék, stb. miatt nálam az ellenkezőjébe csap át, kb. "hú de közönséges" lett így. Megint más a szitu, ha a megrendelő csakazért is előnytelen képeket akar magáról, ez esetben ugye ez ugye 'peremfeltétel' . Ekkor nehezebb a fotós dolga.
Eleve nem is szántam professzionális tanácsnak, lévén nem vagyok elég képzett, hogy ezt megtehetném. Inkább csak amolyan általános esztétikai megfontolást írtam le, azaz ami nem áll jól azt nem erőltetném. De ha a megrendelőnek ez kell, akkor meg nem ezt a képet tenném ki véleményeztetésre, illetve egészen biztosan nem tenném ki fotósként referencia képnek."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
válasz Speeedfire #60754 üzenetére
Nos, nem tudom, nem szemrevételeztem a róla készült többi képet (eléggé taszít hozzá, hogy megtettem volna), nem tudom megítélni hogy számára mi lenne az előnyös, ha lehet így fogalmazni.
Ha nekem kellett volna megtenni, talán nem vágom ennyire szűkre, mivel elég testes hölgyemény, és nem áll jól, ha ennyire "kitölti a képet"... Ha testes de legalább vonzó lenne, akkor pedig lehetne akár sokkal közelebbi, intimebb vágást/komponálást alkalmazni alternatívaként. Remélem átmegy, hogy mire gondolok..."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
válasz vihartigris #60749 üzenetére
Az első képet valszeg jobb végeredménnyel is meg lehetett volna vágni, de a másodikkal nincs semmi probléma, sőt, kimondottan jónak tartom.
-
gorgo
őstag
válasz forras2 #60612 üzenetére
Legolcsóbb? Jysk-ben veszel képkeretet, az a legolcsóbb, és még akár elfogadható is. Témafüggő az igaz, de sok esetben egy kép sokkal jobban mutat egy hozzá illő keretben, netán paszpartuval. Nem véletlenül tartanak nagyobb fotós boltok több száz féle keretet...
De mint előttem mondották a vászonkép is nagyon jó megoldás tájképhez, bár nem olcsó.
[ Szerkesztve ]
-
gorgo
őstag
válasz Speeedfire #60010 üzenetére
Bitang jó!
-
gorgo
őstag
válasz Speeedfire #59602 üzenetére
Nem minden a technika. Láttam már az 1x.com-on oly 12-40-essel készült nagyon tuti képeket... Oké, kuriózum. De alkalmas rá hogy profi munkát lehessen vele készíteni. Igaz, mind műtermi kép volt, azaz ott a profi világítással (is) hozta össze.
-
gorgo
őstag
válasz randras_83 #53090 üzenetére
OMG! András, megvan a legjobb modelled! Az eddigiek között is vannak nagyon tehetségesek, de ő..!
Ez a tekintet... Rabosít! Írom mindezt úgy hogy még van előttem 80 olvasatlan hsz. A kép nem hibátlan, de hibái eltörpülnek a benne rejlő potenciál mellett!
Még
sok
(jobb)
képet
szeretnénk látni Róla!
-
gorgo
őstag
válasz Matska #49520 üzenetére
Értem hogy panoráma, nem elég pontosan kérdeztem. Arra lettem volna kíváncsi, hogy ezek szerint adott égbólt-területről csak 1 kép készült, és nem 3-5-akármennyi lett rétegelve, hogy a jel/zaj jobb legyen.
Valamit nagyon bénán csinálok (ez mondjuk nme is annyira kérdéses) és/vagy kivételesen jó fényszennyezés mentes helyet sikerült találnod a képhez..."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
válasz Matska #49497 üzenetére
Az Uffici nem rossz, de sztem annyira nem nagy durranás egy ilyet meglőni, plusz otthon el lehet vele szarakodni mire pixel szinten szimmetrikusra hozza az ember.
A tejút viszont nekem jobban tetszik (túl azon, hogy az aljával nem foglalkoztál). Arra kíváncsi lennék, hogy 1 kép vagy többől raktad össze (nem derül ki). Tippre sztem több képből, vagy ha nem megcsikarom magam XE1-el igen szép lenne. Áruld hát el..."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
válasz sarasota123 #48224 üzenetére
Szerintem nem rossz, főleg,ha még te magad tartottad a derítőlapot, táv-exponáltál...
Nem tartom kiégésgyanúsnak, színekről nem tudok nyilatkozni munkahelyi moncsim nincs kalibrálva, de jobbról tényleg szűk!"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
Jó helyen voltam, jókor, ez nem vitás, kérdés, sikerült-e a kép?
-
gorgo
őstag
válasz randras_83 #47975 üzenetére
Wow! Nem találok benne kivetni valót! A nagyon szőrözősök majd azt mondják, hogy az a fehér tükröződés a jobb oldalon az zavaró, de én nagyon sajnálom azokat akik figyelmét képes elvonni a modell természetessége, a lazaság és ez a mosoly! Nájsz!!!
-
gorgo
őstag
válasz szecsgeri #47769 üzenetére
Szerintem ezek a képek nem rosszak, tény, hogy a zöld aura ott van, ha alaposan nézi az ember, lehet zavaró is. Ami viszont a CPL-t illeti, nos tényleg idétlen így. Vagy ne használj nagylátóval polárt, mert ez lesz belőle, vagy készítsd el normál obival polárral mondjuk 4-5 képből összerakva, és akkor viszont fasza lesz. Munkásabb, de az eredmény is jobb!
Az, hogy az árnyas fákon nem lehet megszámolni a leveleket, nos, akinek ez az igénye, az nem normális. Sztem ez így jól van. Legalább tutira nem esel a ló túloldalára egy elbaltázott hdr-szerűséggel."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
válasz Ed Parker #46630 üzenetére
Szard le nyugodtan ha neked tetszik az adott képarány, masnak meg ostoba, értelmetlen analógiák ugranak be róla. Ha neked az 5:4 arány jön be, használd. Ezzel persze nem azt mondom hogy a képeid nem lehetnek rosszul komponálva vagy vágva. Arra figyelni kell! De hogy itt ketten bemondják hogy 4:3 gáz, debezzeg a 16:9! Nekik az jobban mutat a monitoron? Ettől lesz jó/rossz egy kép?
-
gorgo
őstag
válasz randras_83 #46217 üzenetére
Sztem egészen jó kép, nekem így is tetszik, bár az oldalról-hátulról történő fény túl erős. Tipp:
A fő fényt a modellel szembe helyezném nagyobb fényerővel mint a mostani.
A modell jobb oldalát csak enyhén deríteném, a mostani túl erős megvilágítás helyett.
Tennék még egy kemény megvilágítást a modell mögé, így kapna a testkontúr súrlófényt (de lehet, hogy ez rontana, mindenesetre egy próbát megér).v2: valahogy olyan szögben adni a fő fényt elölről, hogy finom árnyékok képződhessenek a hasizom vonalánál, ha lehet. Ennek megvalósításához mondjuk egy méhsejtrács lehet jó lenne...
Vegyél a párodnak egy üveg kellemes bort (v. amit szeret) hátha nagyobb/több kedve lesz!
Hogy jobb lenne-e? Reméljük a legjobbakat, és hogy meglássuk![ Szerkesztve ]
-
gorgo
őstag
szerintem a beállítás teljesen rendben van, természetes tekintet, stb. Tetszene! - de én pl. elég kényes vagyok a kiégésekre. OK, csak szelektíven a vörös éghetett ki, de engem zavar. Valszeg ennek (meg az utólagos csúszka-húzogatásoknak) az eredménye az a bőrszín is. Egy transzparens derítőlap a nap és a modell közé, és -0.5FÉ expókorrekció (esetleg hátteret visszahúzni utómunkánál) és szuper lenne. (Oké, szar derítőlap miatt kéne még egy ember, vagy állvány, ami lássuk be nálam sincs soha ).
-
-
gorgo
őstag
válasz Nincs név #40594 üzenetére
itt egy visszafogottabb verzió. Jobb?
(L:/dl/upc/2016-06/11/21238_zy4bnvdjksyennra_dscf2150_polaroid_665_neg_f_jpg.jpg)(/L)"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
válasz #31757056 #40595 üzenetére
A vége tényleg az lett amit írsz, pedig nem így indult. A kezdeti terveim kútba estek, szívtam a technikával. Hol elvillantak a vakuk, hol nem, (okára nem jöttem rá) időm fele elveszett, kezdtem bestresszelni, aztán meg találomra jöttek csak a dolgok. Konkrétan egyetlen beállítást sem tudtam az eltervezettekből meglőni
Majd legközelebb. Modell is csak kolléganő volt, így hát előnytelen tartás, ilyenek előferdültek, és én sem voltam a gondok miatt "toppon".
Készítek egy nem kiégetett verziót is (bár sajnos lehet túl van azon amit vissza lehet húzni, legfeljebb FF verzió lesz belőle.
Köszönöm az eddigi kritikákat, jöhet még több is"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
Első alkalommal voltam műteremben fotózni, bemutatnék 6 képet. Jöhet hideg-meleg, melyiken hogyan lehetne javítani?
Viki
Petra egész alakos
Petra arc
Petra
Petra high-key
Petra sötét"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
-
gorgo
őstag
válasz contaxg #39515 üzenetére
Azért dicsérjük már meg a 2. kép színvilágát is, sztem nagyon kellemes, sokat ad az összhatáshoz. Gondolatban vegyük le a központi témát (aztán tegyük is vissza azonnal!), és még így sem rossz a kép, csak a színek miatt.
-
gorgo
őstag
Én is hoztam kis tavaszt:
bogárperspektívából; a szokásos kis "szőrös szépség"; meg némi poén
és még virágok (honyorfélék): 1; 2; 3[ Szerkesztve ]
-
gorgo
őstag
-
gorgo
őstag
válasz Shinnokina #33421 üzenetére
szerintem teljesen jó, nem találok benne kivetnivalót
-
gorgo
őstag
válasz belovary #30697 üzenetére
Fehér holló az ilyen oldal. A fotózz.hu például kontraproduktív: ha újonc vagy, orrba-szájba nyomatnod kell a kritikát, hogy kapj kreditet. Eredmény: betéved rakás kezdő, szarráfikáz mindent (Én +0.2 mm-et vágtam volna jobbról, én több kontrasztot tennék, én ... satöbbi. Kérd: és te ki a f@sz vagy amúgy?) arra jó, hogy pár képed sárba tiprása után odébbállsz.
Az 1x jó példa: oda is fel lehet ám tölteni akármit (ennek feltételeit meg sem néztem, nem vagyok azon a szinten, hogy lenne mit feltöltenem érdemben) amit majd a kurátorok elbírálnak, és ha megüti a szintet, akkor kerül ki a nyilvánosba.
Ha jobban belegondol az ember az sem lenne elvetendő, ha valami csekély 1-2-3€ körüli összeget kellene fizetni, hogy feltölthess és azt egy arra érdemes szakmai zsűri bírálná, aki így nem ingyen dolgozna, és az is egy szűrő lenne, hogy nem tölt fel mindenki minden hulladékot... És ha mondjuk "hozod a szintet" akkor egy idő után nem kellene csengetned a feltöltésért!
Ebben lenne ráció. Van ilyen oldal?[ Szerkesztve ]
-
gorgo
őstag
Sziasztok!
Csak kíváncsiságképp kérdezem: hozott már valakinek a konyhára az 500px oldalon történt licensz eladás?"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
Nézem a topikot, ez régen nem egy képelős topik volt??
-
gorgo
őstag
válasz Big-Lacos #18214 üzenetére
Így, hogy rákérdezel, hogy mennyire jön át a magány a képről, azt kell mondjam, hogy igen, átjön. Ellenben ez olyan mint a csukott szemmel borkóstolás és a borkóstolás úgy, hogy előtted valaki elmondja hogy mit iszol, és milyen ízeket fedezhetsz fel benne! Az igazi választ akkor kapod meg, ha azt kérdezed: milyen érzés jön át a képről. Ha valaki erre azt mondja, na akkor igazán átjön... .
Amúgy a kép nem rossz!"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- 3D nyomtatás
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Digitális Állampolgárság Program
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest