- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz #68216320 #557 üzenetére
nekem megfelelő, max teljes árat fogja a gép kérni
tegnap vittem vissza egy defektesnek vélt vga-t, ott helyben kaptam cserekártyát, anélkül h bevizsgálták volna amit bevittem
ez nem egy sz@rrágó banda, mint a magyar kiskerek 95%-a, nyugodtan kifizetheted kártyával a rendelést_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz -secret- #559 üzenetére
mázlid volt, nem mindenkinek van
boxba rendelek zömében, nem volt még sérült csomagom, és hiába kérném uv-val, addig nem nyílik a box míg nem fizetek ( :
hozhatja posta is, belül lehet sérült a termék, h külső csomagolás nem az
ha meg akarsz venni valamit, nem áll benne a pénzed, mert meg akarod venni, szerintem, nem heteket kell várni rászerk:
PeachMan
hajrá, nekem teljesen mindegy[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Arcképgyáros
-
MaxxDamage
félisten
válasz -secret- #563 üzenetére
Egyet tudok érteni veled, én is mindig UV-vel rendelek és átvételkor fizetem, az a biztos(abb)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Joe63
tag
Sziasztok!
Ezt [link] mennyire lehetne lekuponozni?
Csak segítő szándékú hozzászólások érdekelnének,
köszönöm.• Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
-
Chaser
legenda
válasz -secret- #563 üzenetére
és ha úgy van nem veszed át a csomagot, a rendelést törlöd, pénzt meg visszautalják
MaxxDamage
jelen esetben az a biztosabb ha kifizeted előre, van akinek uv-nél is discount ár van, de van akinek már teljes árat számol a rendszer, helyszíni fizetésnél is elég sokan lukra futottak vele
első rendelésnél paráztam kicsit tavasszal az xboxnál nehogy sérült legyen, de nem volt gond, azóta sem, pedig viszonylag sokat vásárlok tőlük
esetleges defekt esetén azonnal szólni kell, h evvan'
másik topikban írta a srác, fele mosószerét nem tették be a boxba, videót nem csinált, visszafizették a hiányzó árat_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Joe63
tag
válasz Mr.Csizmás #569 üzenetére
köszi, ezen már túl vagyok
csak fáradtan már nehezebb matekolni, főleg, hogy egy ismerősömnek kellene• Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
-
Chaser
legenda
felétek lehet böfögnek, egy - számodra- szomorú tényt közöltem
lassan ott tartunk, némelyikteknek a s_ggét esetleg ne törölje ki az ember?
többieket pedg megkérném, ne adjátok már alájuk a lovat, akinek annyi nem megy, h párat kattintson és olcsóbban vegyen valamit, az vegye meg teljes áron
minden szükséges eszköz adott a topikban, példákkal is illusztrálva
szerk:
akik meg prvátban néznek free supportnak, itt is közölném:
nem vagyok az, akinek nem elég a fórumos info utal 5e ft-ot és személyre szólóan segítek neki nagyon szívesen
- héten legalább 10 kedves "barátom" írt rám ilyen ügyben -[ Szerkesztve ]
-
raven12
senior tag
ASROCK Radeon RX 5700 8G szerintetek kuponozható lesz majd, illetve milyen kuponokkal lehet majd a maximumot lehozni belőle?
-
törölt tag
Tudom, most hü**ének fogtok nézni, de töröltem az Alza rendelésemet amit kuponozgatással olcsósítottam. Egyszerűen rossz érzés volt ez a baromság.
-
Joe63
tag
4! ember írt privátban, segítő szándékkal, egyedül te voltál , aki nem volt az. Téged olvasva inkább nem írtak ide.
Amit nekem írtál, az inkább off, habár gondolom ez a titánokra nem vonatkozik. Részemről befejeztem, további szép napot mindenkinek.• Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
-
Chaser
legenda
válasz Mr.Csizmás #574 üzenetére
Sztem meg ragodnak rajta, mert nagy a csend azota ( :
Nem tudom mert kepzelik egyesek, h az ember szemelyre szoloan majd puszira segit nekik privatban
Vannak itt "oregek" akikkel segitunk egymasnak alkalomadtan, de meg akkor is eg a pofam ha valakit privatban kell zargatnom, de ezeknek nem, evidens h nekik jar free supportSzerk:
Joe63
Mivel alzas topikban vagyunk es szervesen kapcsolodik a "problemad" hozza, igy nem tudom mitol lenne off
Pont eleg embernek segitek itt is, kinti vilagban is, de az eloskodoket ruhellem
Annyit nem megy tenni, ha adott egy korrekt lehetoseg amihez olvasgatni kell fel orat-orat, h azt megtegyek, es elvarnak h mas csinalja meg helyettuk a businesst, hat lopH@szt! ( :Ezuton is gratulalok a pm-es free support csoportnak, legkozelebb fizessetek is ki helyette, nehogy mar az o ktsg. veteset terhelje a tortnet
-
L4mie
veterán
válasz zolee1984 #581 üzenetére
Az empátiája azt diktálja, hogy segítsen midnen kérésnek, de az ember amikor 10.edszer találkozik közel ugyanazzal a kéréssel és tudja, hogy amúgy a kérdezőnek 10 perc lenne kiderítenie a kérdésre a korrekt választ, vagy elég lenne neki 3-at pöccinteni az egér görgőjén akkor már bemorcul és empátia ide-oda vagy elmegy a kérdés mellett vagy felveszi az oktató szerepét remélve, hogy így segít csökkenteni a fenti problémás kérések számát.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
atee_13
őstag
Telefonkersőben vagyok. Látom, hogy holnapra ígér jó árakat az alza még kb 15,5 óra van hátra a visszaszámlálásból. Nem rossz ár, kb sufnigsm árban van egy két teló kérdésem az lenne, hogy ezeket is lehet majd még lentebb kuponozni?
-
El Gringo
senior tag
-
atee_13
őstag
-
Chaser
legenda
válasz zolee1984 #581 üzenetére
pont azért amit L4mie is mondott, és én is már elmondtam
ha az ember a kisujját nyújtja akkor már kell mellé a lába, aztán veséje és egyéb alkatrészei
legtöbbekkel az a legnagyobb baj, annyit nem fog fel:
1. kérdésére 20x itt a válasz, el kellene olvasni
2. mivel ott a válasz, az ember teljesen feleslegesen segjtene is privátban, mert a kérdező csak azért nem találja a választ, mert:
1. lusta disznó
2. nettó idióta
sokszor 2-5-10 hsz-t kellene visszaolvasni, de nem megy, vagy keresőt használni, az se megy, erre én nem tudok mit mondani
az meg aki elvárja, h más "lekuponozza" helyette az adott terméket, az a nonplusultra'atee_13
árakat jól nézd meg, pont a mi 9t 64gb nemrég még 104-5e-ért volt náluk, tegnap néztem már 120e ( : most nézem 98e ((( : annyiért lekuponozva elég korrekt, első blikkre olyan 8-10e még lejön bleőle_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
atee_13
őstag
válasz XP NINJA #588 üzenetére
Alapból nekem is célpont a 9T pro, de azt kiskínaiaktól venném a 6/128 az 100+ egy két ezer, a 9T 6/128 meg 85. Az alzán az Mi 9 lehet érdekes, a 130 ból ha lejön 13.500 akkor az kb olcsóbb mint kínából.
Még a Samu a50 et nézegettem ami 80- kupon feltéve ha kuponozható lesz a BF náluk, ha az 70 körül lenne az is egy ár/éték szempontból jó vétel lehet.
-
Chaser
legenda
egyszerű a matek:
azonos kedvezményű kuponokat egyszer lehet felhasználni, az 5-e discount kb 700ft-os termékkel aktiválható, de 50 min. értéket kér, ha azt belövöd valszeg végére kisebb lesz az árelőny, mert elveszi a helyet más elöl
éppen lecserélheted vmelyik kupnt a fotósra, talán objektív jó hozzá 700ft-ért, kérdés mit kell ehhez kilőnöd, párat kattintasz és látod
sporthoz ha nem célirányosan pp labdát akartál venni, mehet bicikli csengő 490ft-ért, illetve kieghez kötegelő 290ft-ért /pc-be tyúkbelet rendezni pont jó, fekete 100db/10cm/_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kr:sz
tag
válasz b4lukapitany #547 üzenetére
Köszi! Most olvastam csak a válaszodat. Igazából már megrendeltem, de ránézve a phillips termékére is, nem lett volna nyerő, mert kitétel volt, hogy ne ezt a háromszög szendvicset készítse a betét!
-
SzlobiG
félisten
Köszi mindenkinek, akkor játszok vele még.
-
BlueSteel
tag
Ha az emberfia mondjuk videokártyát rendelt az Alzáról (csökkentett árral, kuponokkal, biszbaszokkal együtt) és elállási jog keretében visszaküldené, a sok egyéb kis cuccot is vissza kell küldeni? Vagy azok maradhatnak és az árukat a kifizetett összegből levonva az lesz a videokártya "ára", amit visszatérítenek?
-
BlueSteel
tag
válasz Mr.Csizmás #599 üzenetére
Tehát a spaklit, kábelt, meg az egyéb dolgokat, amelyekre a kuponokat tulajdonképpen felhasználtam, szintúgy vissza kell küldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest