- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Chia az új zöld kripto valuta, ahol a blokklánc technológia a nagy energiafogyasztású, egymással versengő számítások (Proofs of Work) helyett konszenzusos, tárterület (Proofs of Space and Time) foglaláson alapul. Akit bővebben érdekel a Chia weboldlán tájékozódhat: [chia.net]a aki csak pénzt akar keresni, lapozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
válasz
abandik #5136 üzenetére
Szia!
Ha már felajánlottad segítségedet, lenne pár kérdésem. Egy ideje "csak megy a bánya", nem nagyon foglalkoztam vele, azon kívül hogy pár naponta ránézek minden működik-e. Na meg persze hogy nyertes volt-e valamelyik plotunk.
Jelenlegi hardver:
- Intel Xeon E5-2658 V2 + 32GB RAM + 2TB NVME SSD + Ubuntu
- 27db 6-10TB HDD USB kapcsolaton (ezeken van 2047db plot)Ezzel a felállással érdemes nekifogni tömörített plotokat gyártani? Kell hozzá valami "speciális" hardver hogy azokat farmolni tudjuk? Tehát kell-e dedikált GPU, újabb generációs CPU? Jobban dolgozik a gép ha tömörített plotokat farmol? (Gondolom azokat on-the-fly ki kell csomagolnia.)
Sajnos mostanában nem volt időm beleásni magam és látom hogy sok minden történt mióta legyártottuk plotjainkat. Így ha a fenti kérdéseimre tudnál pár sort írni, leginkább pár címszóban hogy minek nézzek utána, akkor az nagy segítség lenne!
Köszönöm előre is!
-
Gkaresz66
tag
válasz
abandik #5132 üzenetére
Köszi hogy megosztod a tapasztalaitok.
A kezdeti nagy lendület után szépen lekonyult a lelkesedés, pedig nem egy rossz projekt ez, de majd mindenki azonnal is akar egyből de nagyon sokat belőle kiszedni.
Ahogy nézegettem az önjelölt szakértőket yutubon ez most az alja kb. (tudom hogy annak is van fele is) de sztem lesz ez még feljebb is.
Soha nem késő elkezdeniEzen vagy File coin validátorin gondolkodom..
Áramom van egy csomó felesleg, inkább elhasználom mint hogy a Lölö Jactozzon rajta b@ccameg.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HP szerverek áron alul
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest