- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
hátizé. jóltetted, hogy próbálkoztál, én is hasonlóan operaltam
~6-10 probalkozasbol kijott egy emeszthetore feljavitott video.
nálam az 1.6.1 meg a 2.6.3 van a software archivban, szóval ezekkel csináltam, de ahogy látom, az aktualis verzio az a 3.1.9 ; a multkor mondta is valaki, hogy elegge atalakitottak a kezelofeluletet -- mondjuk bonyisabb biztos nem lett --, egyes modellek eltuntek / atnevezodtek.
meg sok fugg a nyersanyagtol is, nekem volt olyan vhs, amit bedigiztem anno még win98 alatt ; meg most is ; akkor a korabeli virtualdubbal ; most a dscalerrel, akkor 384x288 -ban valami divx codeccel tomoritve; most 720x576i -ben , mert ugye az valamiert ma már nemmegy, hogy 4:3 azaz 768x576 legyen... a vegeredmeny is ennek megfeleloen erosen maskepp nez ki. annyi biztos, hogy az arcjavitast vagy hogyhivjak ezt a funkciot, a ket emlitett verzioban celszeru mellozni, mert olyanok lesznek a fejek, mintha gumialarcot huztal volna rajuk.@ricsi : legalabb a digizest csinald meg, a vhs magno se lesz fiatalabb, az enyem tavaly vegleg bedobta a kulcsot. Szerencsere mar csak olyan kazettak maradtak, amire olyan musorokat vettem, amit egyreszt mar jó minőségben le lehet tölteni, masreszt nem kár érte ; pl anno asszem a pro7 -en ment a "die dicksten dinger" vagy milyen musor, ami a vilag legidiotabb reklamjai elemezgette, mondjuk doritos girl -t is ott lattam eloszor, de szerencsere az is fentvan a youtuben
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- EA Sports WRC '23
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Horgász topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Napirajz könyv
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest