Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremez
aktív tag
Üdv!

Nosztalgiázni támadt kedvem, de ez persze nem sikerült jól.
Eredeti játékom van telepítettem és aktiváltam frankón, de felbontást állítani képtelen vagyok. Mikor a "display" menüpontra kattintok kifagy a játék! Gógli barátom se segített, mert másoknál is elég gyakori probléma, de rendes megoldásra még nem leltem.valaki tud segíteni ?

-
wesker24
senior tag
Hello ujra elövettem a játékot !! De már elfelejtettem mivel is kell azokat a vezetékeket mozgatni hogy szikrázzanak ?
Végignyomkodtam az összes billt és egreret de egyikre sem reagált !!
-
tibi.82
tag
Mi lehet az oka és a megoldása annak a hibának, hogy a játék elindítása után, miután 3 bevezető animáció lement és megjelent a játék címe, után a fekete képernyő jobb alsó sarjában egy kerék szerű ábra forog folyamatosan, de nem történik semmi egyéb, nem lép tovább és nem indul el a játék ?!?
-
Fáraó
őstag
Üdv!
Most láttam egy Tiesto klippet, amiben egy játék volt. Google alapján beazonosítottam, hogy ez lehet az, de nem vagyok 100%-ig biztos, mivel egy Alone-al sem játszottam. Ez a játék az -Alone in the Dark 2008-? -
LLKobe
veterán
Itt én is elvoltam egy ideig mire rájöttem
Pedig nem nehéz: szerezz ragasztószalagot, meg egy gyúlékonycuccos üveget, meg egy zsepit. Mind van ott elszórva. Zsepi+üveg=molotov coctail, molotov+ragasztószalag= ragadós koktél
Meggyújtod, a jó időben rádobod a kis g*ci hátára, és az beviszi magával, majd bummmm
-
cecil
aktív tag
Hali!
Nem tudjátok hogy tudnám működésre bírni a Saitek gamepadomat a játékban?
többi játék alatt megy
-
Silenzio
addikt
Én is kilőttem, nekem se akadt ki.
Egyébként úgy 12-14 óra lehet a játékidő. De a végén kb. 4-5 órát autókáztam a Central Parkban míg az összes gyökeret ki nem égettem... Hú de utáltam, ez a rohadt park nagyobb, mint a GTA Vice City teljes területe...
Szal az utolsó előtti fejezet volt nekem egy bő délután, úgy fél nap, az utolsó meg másfél óra... Elég aránytalan

Ha valaki kipróbálja PS2-n, számoljon már be! Lehet belenéznék emulátorral.
-
LLKobe
veterán

Ne tudd meg én hányszor akardam el... Volt egy rész ahol egy folyosón a vízbe ért a drót ami áram alatt volt. Ott egy falon lévő csövön kellett átmászni a vít felett a továbbjutáshoz. Na én másképp oldottam meg, pisztollyal addig lőttem a drótot, amíg fenn nem akadt a korláton, és nem ért a vízbe. Végigmentem a vízben, és ki is akadt a játék, nem adta az animációt a továbbjutáshoz... De aztán rájöttem.... -
west
őstag
nem tudom miert de nincs printscreen a jatek alatt
na szoval ahol elraboljak a deneverek a csajszit.kozvetlen utanna vagyok elakadva.eloszor csititom le azt a foldalatti valamit spray vel meg ongyujtoval
ami lerant es visz a falon fel a tuloldalra.
nah ott a tuloldalon, van 1 villanyoszlop es le kell lolni a a kis doboz fedelet a toveben.
van piros kek sarga kabel is de meg van szakadva mind a harom.
mikor megfogom,a 2 veget fogja meg a kek kabelnek de hiaba akarom osszeerinteni,nem eri el egymast mint pl mashol a zarlatoknal.
azt kerdeznem meg hogy itt mit kell csinallni?
-
Silenzio
addikt
Kipörgettem. Az utolsó harmada elég érdekes, jó hosszadalmas, GTA-szerű nyitott, pepecselős lószar. A befejezés meg, hát... Ha akarom fasza, de biztos lesz akinek hiányérzete lesz...

Más.
Utána néztem Youtube-on a PS2-változatnak, ha már kiadták arra is... Kíváncsi voltam mit hoztak ki a 8 éves gép tudásából technikailag. Hát eléggé meglepődtem... Más karakterek, más szinkronhangok (mangásabb az egész, Carnby is 20 évvel fiatalabb lehet kinézetre), sőt, mások a párbeszédek, az egész sztori sokkal szájba rágósabb, kevésbé nyugtalanító és horrorisztikus az egész miliő. Inkább fantasy. Ilyet még sosem láttam, hogy adott géptípusra egy tök más játékot gyúrnak össze. Vagyis hallottam, hogy PS2-n sokkal jobb volt a Spiderman 2, mint PC-re, de más most így hirtelen nem jut eszembe. Ehhez tök új stáb kellett: új 3d programozók és 3d-2d designerek, más forgatókönyvíró és pályatervezők... Furcsállom a dolgot. Egyébként szép a játék ott is, a Silent Hillek nívóját eléri azért.
-
Silenzio
addikt
És vajon mit kell csinálni a vérplazmával, ami később található meg sok helyen?
-
Silenzio
addikt
Valaki mondja már meg mire jó az a plastic water bottle! Felrobbantani nem lehet, szóval ötletem nincs.
-
Silenzio
addikt
Asszem rájöttem mik azok a paszulyok. A gonosz gyökerei, el kell őket pusztítani hogy magasabb asztrálvíziós szintre kerülj
nagyon épületes... -
Silenzio
addikt
Ez a játék felháborító... A vége felé vagyok, 5 izombi jön csessze meg, és van fél üveg whisky-m ellenük meg egy EU spré, de azt nem robbantanám fel inkább mert van rajtam vagy 6 seb. Nem lehet megcsinálni!!! Egyre jobban idegesít ez a szar.
-
LLKobe
veterán
Ja, mégvalami: van forcefeedback a játékban?
-
LLKobe
veterán
Üdv!
A ragasztót csak kombinálni lehet. Pl, egy üveggel, és kész is. Ha pedig csak sprayzik akkor oda az kell, de ha mély seb van azt látod mert csöpög a vér belőle. Ha azzal nem csinál semmit, az baj. Ha lesprayzi akkor ok, de ha nem csinál vele semmit akkor valszeg nincs nálad kötszer....
-
Silenzio
addikt
Mivel crackre nem csak warez célokból lehet szükség, hanem a lemezt kímélendő is (na meg azért, mert állítólag az aktiválási rendszer itt is gyakran szarakodik, ha eredeti, ha nem), ezért elárulom, sikerült már normálisan feltörni. Egyébiránt én sem láttam még bolti példányt, de online áruházakban -ha jól tudom- elérhető. Próba cseresznye!
-
Silenzio
addikt
Azóta már rájöttem. A ragasztó... Logikus (mondjuk)... Most tartok a 6. epizódnál.
Hátháthát... Sztem nem segít ezen a gamepad se... A legjobb, mikor jön egyszerre 3 (majdnem) halhatatlan zombi. Bele tartod a gereblyét a tűzbe, közben jól megégsz párszor, majd a zombik után futsz a fáklyáddal. Azok már menekülnek előled, de a sarkon rád rontanak és kiverik a kezedből a cumót. Utána fordulnál, de kapsz még 2 taslit. Ha fel is veszed a fáklyát, még 2x kicsapják a kezedből, mire szépen el is üszkösödik és kész, többet nem lehet használni. Imádni való

A játék elején egyszerre csodálkoztam, mi ez a szutyok ami ennyire képtelen irányítással rendelkezik, ennyire szép, ennyire banális és ennyire kreatív egyben...
Aztán hozzá szoktam az irányításhoz, rabul ejtett az egész, majd szembesültem pár idióta buggal -Gothic-féle végigvihetetlenség, mert "kimarad" a szükséges script, stb.-, most meg már azt gondolom, az utóbbi 5 év legkülönösebb és legidegesítőbb játéka egyszerre.
Nem segít ezen se gamepad, se agyhullám-vezérlés, mégis, aki kihagyja, fontos dolgot veszít a játékos-pályafutásából... Furcsa dolog ez. De lehet elfogult vagyok, az első AitD máig a kedvenc játékom...Összességében, olyan, mint a Prince of Persia és Spider-Man 3 speciális interfész-részei, némi Fahrenheittel keverve. Elég képtelen párosítás, néha azt hiszi az ember, a sok script között valahogy elveszett a játék...
-
Silenzio
addikt
Először elmondanám, hogy fel vagyok háborodva. Mert hiába szép a játék, meg operai magasságokban szárnyal meg kreatív, ha egyszer nem lehet irányítani... Ilyen fost... Ha átállítom a bill. kiosztást, nem tehetek nyilvánvaló funkciókat ugyanarra a gombra. De kérdem én, mi akadályoz meg, hogy ugyan azokkal a gombokkal navigáljak, mint amivel a fickót irányítom? Stb-stb. Csőd.
Na, de most a kérdés:
Hogy kell továbbjutni azon a helyen, ahol a múzeumban egy rácsnál valahogy molotov-koktélt kéne egy ilyen szaros kis mitugrászra erősíteni? Hiába nyomom neki a lockot, nem fordul rá. Nincs aktív ikon, csak ha a késsel megszúrom a pille palackot, felgyújhatom a kiömlő folyadékot... De a kis rohadék nem cipelné magával... Szóval, mi a szart csináljak itt? -
fiATHaLON
őstag
Most megint felpiszkaltatok ezzel a kontroller temaval...
Egy 360 kontrollerrel mindent lehet kezelni a jatekban?
Nem kell a billentyuzetet babralni melle, vagy az egeret? -
LLKobe
veterán
Üdv mindenki!
8.6os Catalyst-a nekem is fagyott, 8.8-al már nincs gond, megy minden szépen.
Irányításról nem tudok mit mondani, én az elejétől gamepaddal tolom, és azzal tökéletes (mivel arra lett írva...).
Bill.-el nincs tapasztalatom. Amúgy a nagy fikázások ellenére ez igenis gy jó játék, izgalmas, változatos, parás
Aki legyűri az irányítást, az szerintem nagyon fogja élvezni, én legalábbis már nem sok játéktól izgulok fel, de ez élvezetes. -
west
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
azzal sincs hangom

-
west
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
x-fi usb s hangkartya.este irok ha jo.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ez_meg_emaz
őstag
Nem egyedi eset. Nálam 1x volt gond a FEAR-nél és ottis csak az effektek nem szoltak. Annyira nem volt zavaro. Havernál a GRID nem szol. Bár az is igaz egyikse volt eredeti game, de lehet azoknál is elöjött volna.
Ja és driver frissités sem segitett még.
Szabad kérdeznem mi az az xmod? Mert ha segit rajta akkor érdekelne engem is hátha késöbb lesz problémám a hanggal más gamenél. -
west
őstag
nallam miert nincs hangja?
xar realtek....
amugymeg minden masnak van hangja...
valaki tapasztalt ilyet? -
ManY
senior tag
hello hello
en csak arra lennek kivancsi ti honnan szereztetek meg
mert sehol nem lehet kapni es leszedni se nforce alapjan only nukedes van csak -
Romvr
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Szpójli veszély!
Vannak ilyen blacksite helyek (ilyen körök a térképen amikben dúl a hangyák háborúja) no ott vannak az úgy nevezett "Evil Root"-ok. Ha megölsz egyet akkor feljebb megy a muttó a jobb felső sarokban (spectral vision). 75/100 -as érték felett képes leszel átdobni egy molotovkoktélt a pajzson. Szóval nincs más dolgod mint "Gyökérkezelni a Central Parkot"

-
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
a "zsutubon" vannak végigjátszások,lesd le onnan...
-
ez_meg_emaz
őstag
Hi.
Annál a résznél vok ahol van az a "láthatatlan" pajzs(vége fele). Most ott mit kell csinálni? Olvastam egy külf végigjátszást de abbol nem jöttem rá. Vmi olyasmit ir hogy dobjak át a pajzs felett molotovokat a videoig... De felette? Nem lehet olyan magasra dobni...
"There is ashield all around it, so close your eyes to see it. In front of the building
are items in the path. Use those to make a molotov and toss it over as far as
you can. Just wait a bit and hopefully the scene of the root thing burning
will play." -
Romvr
őstag
Mi benne a spoiler?
Falban mászkálós izék voltak majdnem mindegyik videjóban. Az inventory-nak külön videót szenteltek. A kocsikázós ugratós részek is voltak benne (amelyiket mondtam az is szerepelt már). A Hermészes dolgokat direkt nem részleteztem, így az nem spójli. Aki már játszotta tudja mire utalok. Egyedül a "fekete víz" ami csak 1x volt a temérdek videóbban ha jól emlékszem is ott is csak ilyen másodpercre villant be a jelenet. Szóval ez sem akkor spójler.
Szerintem spoiler az amikor mondjuk azt írom le hogy Edward barátunk mikor a Central Parka megy összetalálkozik egy mentőautóval és ott tudja meg hogy ő valójában Elvis reinkarnációja és ezért meg kell keresnie a Parkban szétszórva lévő szinpadokat és szerveznie kell egy koncertett röktönzött tárgyakból.
-
Romvr
őstag
Ez volt a célom! Sikerült, sikerült, jeeee jeee jeee
Én az autókázós részeket bírtam nagyon a játékban. Szerintem jók lettek. Elsőre sikerült mindegyik (kivéve a tréleres, azon átugratós, mert ott elfelejtettem felhajtani a hátulját és így pont a sziklába ütköztem mindig. Bár 3 perc alatt rájöttem a nyitjára.)
Kinek mi volt a kedvenc a játékban, illetve mi nem tetszett neki?
Kezdeném:
Tetszett: Autókázás, meg a jó kis logikai feladványok. Főleg mikor alámerültünk Hermész barátunkat meglátogatni. Na azok marha jók lettek. Illetve a tárgak kombinálhatósága. Örök kedvenc a szunyogírtó és az öngyújtó keveréke. Valamint a molotov koktél ragasztósan. (kedvencekbe be volt téve midnegyik.)
Nem tetszett: "Those fucking cracks" azok a falban közlekedő izék amik elkapnak és benyelnek. Na meg a "sötét víz" ami menekül a fény elől. Gyakran szívtam meg ezeknél. A többi amúgy jó lett... ja még a betonbokrok is az idegeimre mentek.
-
Geryson
addikt
Na hát ennyi volt az AITD karrierem, én már ehhez öreg vagyok.
Persze elismerésem aki végigviszi, nekem a parkolóház bőven elég volt, éppen egy láthatatlan szörnnyel kellett volna kűzdenem, de ezt már meghagyom a többi játékosnak. Uraim, emelem kalapomat! 
-
Romvr
őstag
Alone in the Dark Szinkronhangok:
Edward Carnby - Kassai Károly
Sarah Flores - Csondor Kata
Crowley - Rosta Sándor
Theophile Paddington - Vass Gábor
Gonosz Gazdatestek - Várdai Zoltán
Hermes - Presics Tamás
Mindenkimás - Forgács GáborPersze ahogyan én azt elképzeltem. Érdekes lenne ilyen összeállításban nem?
-
Romvr
őstag
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Nem tudom, lehet én tévedek, de mintha egy megkurtított malackfarknyi felirat se lett volna a játékban az átvezetőkön. Volt PDA-nk kaptunk leveleket, meg volt egy szép inventory, de máskülönben nem láttam feliratokat benne. Tesznek bele? Vagy lehet hogy szinkronizálják?

Szerkesztve
-
fiATHaLON
őstag
west: Igen, valaki itt mondta, hogy telefonálgatott
magyar forgalmazóknak, és azt válaszolták, azért nincs még
itthon, mert magyarítják.Egy kis off: Na így is meg lehet oldani a mászkálást, ugrabugrát
fps-ben, és kb 5x úgy beleéli magát az ember...
Érdemes megnézni, döbbenetes játék lesz, ha még történetben
sem fullad ki:
Mirrors Edge -
Crytek
nagyúr
Na tegnap végigvittem a gamet.
zthittem a végén lesz valami brutál monszta hát nem lett.
Magyar felirattal is végig fogom vinni majd mert fingom nincs miről is szólt a game!Meg a végén sem értettem.Jók a fizikai megvalósítások még ha nem is valósághűek akkor is.
Grafika is szép.
Irányítást meg lehetett szokni de csakis FPS nézetbe toltam
Azt autóval való közlekedés megvalósítása pedig mínusz 10-es ekkora egy fost te szent ég.Legapróbb patkákban kődarabban megakad a kocsi.Végén fuckoltam is eleget evil rootok irtásánál.10/8-at szerintem megérdemel a game simán.
Aki értette miről szól a game kérem írja le ,mert én nem igazán vágtam.
-
Taxis jelenet végén,amikor ugratok,és épp földre érkeznék, az alábbi hibaüzivel leáll....
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: Alone.exe
Alkalmazásverzió: 8.19.14.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4832b769
Hiba – modul neve: atiumdag.dll
Hiba – modul verziója: 7.14.10.597
Hiba – modul időbélyegzője: 486d9739
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0025b82a
Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1033
További információk 1: fd00
További információk 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
További információk 3: fd00
További információk 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160mi lehet a hiba? Vista x64. catalist 8.8,konfig az aláírásomban, minden alapon,nincs húzva semmi. a vista viszonylag új,emiatt nem akarnám újratelepíteni. más játék megy rendesen.
válaszokat előre is köszönöm. bocsi ha sok helyet foglal a kivágás...
-
Geryson
addikt
Újrakezdtem a parkolóházas részt, kicsit ügyesebben lövöldöztem erre beszáll a hülye szereplőm a hátsó ülésre és végignéztük, ahogy jönnek a szörnyek. Persze Sarah végig ugat, hogy indítsam el a kocsit. Hát ez nagyon bölcs, hogy hátulra is be lehet szállni...

-
Geryson
addikt
Nekem nincs elmosódva, a legjobb beállításban nyomom 1680 x 1050-ben. Most azért kezdek ám eléggé elkenődni, mert a harcjelenetek az számomra nagyon kiábrándítóak, lehet nem sokáig van fent a gépemen a játék mostmár.
A másik a csaj, akitől full kivagyok, hogy a kocsiban is végig ugat és panaszkodik - hát ki mondta neki, hogy velem kell jönnie??? 
-
$p@rr0w
őstag
Fél évvel tovább kellett volna fejleszteni hogy ez egy jó játék legyen sajnos ua. mint a Turoknál: igen jó lehetőség, durván elpocsékolva.
-
west
őstag
resi4 is hasonlo celzasnal...
amugy nallatok is mosott a textura ha kontrasztot felhuzzatok?
mert tft nagyon gany.... -
fiATHaLON
őstag
Még meg is békéltem volna a sok erőszakos "játszatással",
ha legalább ezt az fps/tps nézet ugrabugrát nem erőltetik.Mellesleg nem is értem, miért jó dolog, mivel a játék
letagadhatatlanul igyekezett hihetetlenül atmoszférikus, és rémületes
hangulatot kelteni, de ezzel a szemszögváltással egy pillanat alatt
rombadöntik minden addigi igyekezetüket, hisz menthetetlenül
felismeri az ember, hogy nincs ott, játékszereplőt irányít... -
Geryson
addikt
Én este kezdtem el, most ugrottam le a zuhanó liftről, tehát igazából még csak most kaptam meg az irányítást. Kiváncsi leszek, hogy nekem bejön-e, majd mesélek!
-
Shodan
őstag
Utolsó episodnál vagyok, idáig komolyan mondom nálam év játéka penumbra mellett bugok ellenére.
Amikor szabadon kószálsz parkba az valami iszonyat parás, és a hangok, még mindig ráz a hideg... Nekem is az elején kivolt a tököm a mentés rendszerrel, az irányítással, stb, de aztán hozzászoktam.
El nem tudom képzelni hogy ezt gamepaddal hogy lehet irányítani, biztos sokan azért hagyták a francba, de billel egy idő után teljesen hozzászokik az ember.
Minnél komplexebb egy játék annál több a hibázásra a lehetőség, ezért ennyi a bug gondolom, de nem sok olyan játék van ahol ennyi a kombó lehetőség pl. kocsiba ide ülök, oda ülök, kesztyűtartó, ezt felégetem, azt kifolyatom meggyújtom blabla...szóval sok. Közel harcrendszer viszont tényleg pocsék, szokásos konzolportos jelenség hogy gombokat nem írják át, én is csak felénél jöttem rá hogy az E a push. A lényeg túl sokat akartak belerakni, rájöttek hogy qrva nagy meló az egész, befejezték, de látszik hogy sok dologra nem jutott idő. -
fiATHaLON
őstag
-
$p@rr0w
őstag
Ott lett tele a faszom mikor valami beránt a föld alá, és kiírja hogy PUSH, de mit toljak b+? Azt már nem bírták kiírni... Meg mikor be kell törni az ajtókat, aztán ott szerencsétlenkedik, mert arra nem bírtak írni egy scriptet hogy az ajtó mellett automatán célozza be a megfelelő pontot... A LOCK a távolabbi ellenfelet célozza, közvetlen közelről meg agyonvernek, FPS nézetben a vertikális sensi kissebb mint a horizontális, a mentésre hiába megyek rá, akkor is a checkpointot tartja csak meg, így mikor összeszedted a cuccokat a szekrényekből pl. akkor load után, ahelyett hogy próbálkozhatnál megint, először ismét guberálni kell...
Senki nem próbálja ki hacsak nem akar egy jót röhögni, hogy az Atari mitől várja a nagy megmenekülést. 
-
fiATHaLON
őstag
Igen, sajnos nem sok az effajta horrorjáték pc-n, így szívja a fogát
az ember, és próbál szenvedni vele.
De már magam sem sokáig kísérletezem,
inkább kölcsönkérem megint az xboxot.
-
$p@rr0w
őstag
Ez a játék egy vicc, remélem csődbe megy az Atari, és éhen döglik az összes idióta amelyik ezért pénzt vár.

-
fiATHaLON
őstag
Jaaaaa!

Beszarsz, a kötélen mikor himbálódzol, azzal lehet elereszteni.
Nincs egy össznépi akció, vagy ugrás gomb, hanem elosztva
a teljes billentyűzeten jut mindenhova nyomkodnivaló.
(Jól látszik abból is, hogy az alap w-s-a-d irányok mellé berakták
a PrintScreen-t, Egy egér használatát feltételezve ugye, ember
legyen a talpán aki egy kezén w-s-a-d-zik, meg PrintScreen-ezik.
Rendben, hogy átkonfigurálható, de azért a default szó nálam eddig
nem volt egyenlő a fejrefosással...
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Router gondok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- Wise (ex-TransferWise)
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ami lerant es visz a falon fel a tuloldalra.

Beljebb vótak cuccolva tán a kedves fejlesztők, és barátaik?