- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Az ECCO cipóket én és a feleségem 5-7 évente cseréljük (télit és átmenetit is). Az Adidas átmeneti cipőim ezzel szemben 11 hónapot bírtak, ezért tavaly visszatértem a drágább ECCO-hoz. Igaz, mi csak járunk bennük, nem sportolunk.
Persze az is igaz, hogy ennyi idő alatt megunhatja az ember a cipőjét, Adidasból meg minden évben lehet (kell) újat venni, változatosság. Csak hát mi utálunk cipőt vásárolni...
Egérből legalább egy évtizede Logi M185-öket használok munkára. 3 évente tönkremegy a gombja, akkor kell újat vennem. A legutolsót 3 év garival vettem, jól elraktam a garanciapapírt, mert tudom, hogy az is menetrendszerűen tönkre fog menni. Olcsó, de amúgy megteszi arra a néhány évre. Legalább tudom, hogy egérből mit kell rendelni, cipőből meg keresgélni, próbálgatni - az azért macerásabb. -
Laslow
senior tag
Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Lacoste cipő mind szimpla divatmárka, nem pedig minőség. Ilyen cipőt hordani egyszerűen csak azt jelenti, hogy hé, nézzétek, én ezt is meg tudom fizetni, nem csak a húszezres kommersz Adidast, de ezek a magasabbra pozicionált márkanévtől drágák, nem pedig a minőségtől, tartósságtól.
Vegyél egy ECCO cipőt, kapni a nagyobb plázákban, az 5 év múlva is a lábadon lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest