Hirdetés
-
Mobilarena
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért helytelen? Amit leírtál azon szabály alapján írom én is. De te az augusztusi árfolyamról beszélsz az van ma megállapítva ha lesz árfolyam. Majd holnap beírom az augusztusi árfolyamokat, ma más dolgom volt.
De megnéztem, amikor én beírtam az MNB értesítőben az általam beírt USD árfolyam volt, mivel a többi árfolyam stimmel ezért ők írták el.
A júliusi USD akkor 368,31 Ft. -
Nem azt fizettél van egy price adjustment tételed amivel nettó lett az ár. Már írni akartam hogy van az Összefoglalóban részletes leírás a vámolásról. 7. Az AliExpress-en megvásárolt termékek vámkezelési szabályai.
A hivatalos források is említve, de lényegtelen hiszen vámeljást kell csinálni és beszedni az áfát a Postának. -
-
-
csuhi17
csendes tag
Egy LS...NL nyomonkövetési számot fogsz kapni nagy valószínűséggel. Posta hozza és majd meg is vámolják. Ha be rakod a kosárba és rá mész a checkout-ra akkor ott korrigálja az árat. A price adjustment résznél.
Ha nem akkor passz.
A szállítási idő hosszabb lesz. Nekem volt amit itthon megvámoltak 3 nap alatt, volt amin 2-3 hetet ült a vám.Valami hasonló: ez
-
Rosszul gondolod, 150 € feletti érték esetén a kiírt árból levonják az áfa összegét (price adjustment nevű negatív előjelű tétel), te nettó árat fizetsz és az itthoni szállító, kézbesítő cégnek fizeted ki az áfát és az eljárási költséget.
Az AliExpress csak 150 €-ig van feljogosítva az áfa beszedésre.
Az Összefoglalóba ezt is beírtam:
AliExpress Standard Shipping - Nyomkövetés biztosítva, általában Express One kézbesítésű, de szokott kapni EU-s postai nyomkövetési azonosítót, így nincs vámolás, áfa beszedés és postai kezelési díj. A termék 150 € nettó értéke felett teljes vámolás történik, akkor változik a küldemény szállítási, kézbesítési folyamata, fizetőssé válik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest