Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
irony
csendes tag
hátha másnak is gondja akadt...
azóta többször elszállt az Alienware Sound Center chrome alól, firefox alól stb., ezért operát használtam, ott jó volt, aztán ott is elszállt a frissítés után, de megoldotta a problámám ez a driver (link lent), ami nem a service tag alapján ajánlott 94.61 MB. hanem egy 232 MB-os cucc.
több napja stabil, remélem így is marad:
https://www.dell.com/support/home/hu/hu/hubsdt1/drivers/driversdetails?driverid=1tfy9elég nagy szégyen, hogy nekem kell kibogarásznom, hogy működjön is...
-
irony
csendes tag
csak nálam van gebasz?!
nektek sem jó a hang Chrome alól? (17R4 win10 pro)
Opera alól jó, de Chrome alól nincs rá hatással a Sound Center, mintha lekapcsolnád, minden fapadosan szól.
volt Chrome frissítés is, meg win frissítés is, meg realtek frissítés is, gondolom valamelyik hazavágta... -
irony
csendes tag
nektek sem jó a hang Chrome alól? (17R4 win10 pro)
Opera alól jó, de Chrome alól nincs rá hatással a Sound Center, mintha lekapcsolnád, minden fapadosan szól.
volt Chrome frissítés is, meg win frissítés is, meg realtek frissítés is, gondolom valamelyik hazavágta... -
irony
csendes tag
Na a lényeg lemaradt.
Azért gondoltam, hogy szoftveresen javítható a hangzás, mert fejhallgatóval sem szól olyan szépen mint az XPS. -
irony
csendes tag
Ez szomorú! Minden jobb, de ez a hangzás...
Új XPS-t akartam a régi helyett, de azt meg csak 15"-ig gyártják, amit nem tudok megérteni.
Remélem az is rosszabbul szól mint a régi...
Túl jól sikerült gép volt a 702x, de sajnos megérett a cserére!
-
irony
csendes tag
Sziasztok!
Alienware Sound Centert (17R4) szeretném lecserélni valami jobbra, milyen programmal tudnám helyettesíteni, amivel jobban szól?
Vagy egyszerűen rosszabb mint egy XPS (L702x) Waves Maxx Audioval?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest