- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsaby76
aktív tag
A 4.8-as .net, már a legelső próbálkozásoktól kezdve fent van, a telepítési sorrendeket is betartottam, sőt kipróbáltam a downgrade-t is, mert elvileg azért makkant meg sok 15R4 és 17R5, mert a 2019 őszi nagy frissítéskor az RGB-t vezérlő ELCvezérlő flashelése nem ment végig rendesen...csak hogy ez vajon menthető-e valamilyen formában, azt lenne jó kideríteni...nyilván alaplapot azért nem fogok cserélni, hogy világítson mint egy reptéri futópálya, de azért fasza lenne na...
-
citkar
addikt
Nekem VGA hiba ugrik be elsőre, azon belül is talán memória probléma, azért ez csak tipp.
Próbáld használni a dedikált VGA letiltása mellett, ha jól értem 3D terhelés nélkül is volt látható hiba. Ha az integrálttal így is van hiba akkor talán más az okozója...amiről nem tudom megmondani, hogy jobb-e, vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Notebook hibák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest