Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pöttön

őstag

válasz Muerte #982 üzenetére

Köszönöm a figyelmeztetést! :R

De úgy vagyok vele, hogy nem sok esély van rá, hogy szembe jöjjön velem aprón még egy ilyen gép.
    Ahogy mondtad orosz rulett, ezt én is így gondolom. Viszont egy teljesen gyári felszereltségű gép is tönkre tud menni, úgy ahogyan a gyárból most ki jött friss ropogós laptopokból is van selejtes. Az ember nincs bebiztosítva, bármi bármikor elromolhat. (Nyilván az újnál ott van a garancia, ami valamennyi biztonság érzetet ad a tulajnak)
    Jelenleg is egy 10+ éves laptop-ot használok, ennél is volt valamennyi lutri.
    Persze a rizikó faktor minden gépnél más, ennél nagyobb, mint egy vadi új gépnél, ez tény.

Én egy könnyen szervizelhető, fcpga foglalatos, mxm3-as gépet szeretnék, ez pedig teljesen megfelel a leírtaknak. Pláne, hogy még a bios-a is nyitható.
    A hdmi bemenet számomra plusz pont, mert van konzolom is, amihez kapóra tud jönni ez az opció.
    Nem hiába emeltem ki a 2 fenti szempontot, a bga forrasztott laptopokat nagy ívben kerülöm. Szerintem az az igazi hazárd játék. :))

Szóval azt tervezem, elmegyek megnézem, tüzetesen átnézem, letesztelem, és ha mindent rendben találok elhozom.
    Aztán a procit gpu-t cserélem valami kevésbé melegedőre.
    ÉS ha mákom van vele sok sok évig használom teljes megelégedéssel. :)

Új hozzászólás Aktív témák