- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Köszönöm a figyelmeztetést!

De úgy vagyok vele, hogy nem sok esély van rá, hogy szembe jöjjön velem aprón még egy ilyen gép.
Ahogy mondtad orosz rulett, ezt én is így gondolom. Viszont egy teljesen gyári felszereltségű gép is tönkre tud menni, úgy ahogyan a gyárból most ki jött friss ropogós laptopokból is van selejtes. Az ember nincs bebiztosítva, bármi bármikor elromolhat. (Nyilván az újnál ott van a garancia, ami valamennyi biztonság érzetet ad a tulajnak)
Jelenleg is egy 10+ éves laptop-ot használok, ennél is volt valamennyi lutri.
Persze a rizikó faktor minden gépnél más, ennél nagyobb, mint egy vadi új gépnél, ez tény.Én egy könnyen szervizelhető, fcpga foglalatos, mxm3-as gépet szeretnék, ez pedig teljesen megfelel a leírtaknak. Pláne, hogy még a bios-a is nyitható.
A hdmi bemenet számomra plusz pont, mert van konzolom is, amihez kapóra tud jönni ez az opció.
Nem hiába emeltem ki a 2 fenti szempontot, a bga forrasztott laptopokat nagy ívben kerülöm. Szerintem az az igazi hazárd játék.
Szóval azt tervezem, elmegyek megnézem, tüzetesen átnézem, letesztelem, és ha mindent rendben találok elhozom.
Aztán a procit gpu-t cserélem valami kevésbé melegedőre.
ÉS ha mákom van vele sok sok évig használom teljes megelégedéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dell latitude 7490 (i7-8650u)
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest