Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Köszönöm az infót!
A hűtőpados srácra rá is írtam, amúgy is terveztem volna alá egy hűtőpadot valamikor!
Úgy tudom nv-nél driverből is le lehet korlátolni játékonként az fps számot.
Azt hiszem van valami silent mód talán?
A nevét nem tudom pontosan, ezt kell bekapcsolni a kontroll panelben, aztán a driver-en belül az adott játék exe-ját kell kitallózni, és alatta egy beállítási sávban lehet beállítani utána a kívánt fps-t.
Ez is működhet nem?Szerk:
Találtam egy videót az nv beállításról, amire gondoltam: Whisper mode.Igen, a procit én is így gondoltam, kértem a srácot, hogy tegyen rá egy aida 64-et.
Ezzel szeretném majd ott helyben letesztelni hogy mennyire stabil jelenleg a cucc.
De előtte minden féle képp kikapcsolnám a turbót a windows energia gazdálkodási résznél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- sziku69: Szólánc.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- LENOVO Legion 5 RTX 5060 115W / OLED 165Hz / Ryzen 7 / 1TB SSD / 24GB DDR5 / Garanciás 2029-ig
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- Macbook Pro 14" M5 24 GB/1 TB ÚJ, BONTATLAN, 3 ÉV GARANCIA - beszámítás!!!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest