Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Na csak meglett az One Shot, de az ID-ért futni kellesz még egy kört, meg különben is
1ébként nem tudom mi lett ezzel a hard-al mert a nightmare fokozat mintha könnyebb lett volna, pedig ott is volt két jókora keresgélős szitu: visszamentem a fél állomást bejárva a csőbomba tervrajzaiért, aztán később a 1851 kódot el akartam kerülni, meg az utána jövő "S" kanyarulatos "Lorenz Systech Spire - Upper Transit" részt mert létezik egy alternatív útvonal is az űrrepülési terminálhoz: a "Habitation Tower Transit"-tól jó távol a "Solomons Galeria"-n áthaladva van egy lift, ami a "Spaceflight Terminal"-ra megy közel oda ahol az elején AXEL a tarkónkhoz nyomja a pisztolyt
De most végleg kiderült értelmetlen is próbálni ezt mert a szellőző amin még át kell jönni a terminálra zárt állapotba került mondjuk nem tudni milyen állapotban van még az "S" kanyar előtt, de azért meredek volna ha egy teljes küldetést így ki lehetne kerülni
Lehet turista fokozaton ezt megnézem azért, mert most már meglehet dögleni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
1ébként nem tudom mi lett ezzel a hard-al mert a nightmare fokozat mintha könnyebb lett volna, pedig ott is volt két jókora keresgélős szitu: visszamentem a fél állomást bejárva a csőbomba tervrajzaiért, aztán később a 1851 kódot el akartam kerülni, meg az utána jövő "S" kanyarulatos "Lorenz Systech Spire - Upper Transit" részt mert létezik egy alternatív útvonal is az űrrepülési terminálhoz: a "Habitation Tower Transit"-tól jó távol a "Solomons Galeria"-n áthaladva van egy lift, ami a "Spaceflight Terminal"-ra megy közel oda ahol az elején AXEL a tarkónkhoz nyomja a pisztolyt
Lehet turista fokozaton ezt megnézem azért, mert most már meglehet dögleni ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)