- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Na csak meglett az One Shot, de az ID-ért futni kellesz még egy kört, meg különben is
1ébként nem tudom mi lett ezzel a hard-al mert a nightmare fokozat mintha könnyebb lett volna, pedig ott is volt két jókora keresgélős szitu: visszamentem a fél állomást bejárva a csőbomba tervrajzaiért, aztán később a 1851 kódot el akartam kerülni, meg az utána jövő "S" kanyarulatos "Lorenz Systech Spire - Upper Transit" részt mert létezik egy alternatív útvonal is az űrrepülési terminálhoz: a "Habitation Tower Transit"-tól jó távol a "Solomons Galeria"-n áthaladva van egy lift, ami a "Spaceflight Terminal"-ra megy közel oda ahol az elején AXEL a tarkónkhoz nyomja a pisztolyt
De most végleg kiderült értelmetlen is próbálni ezt mert a szellőző amin még át kell jönni a terminálra zárt állapotba került mondjuk nem tudni milyen állapotban van még az "S" kanyar előtt, de azért meredek volna ha egy teljes küldetést így ki lehetne kerülni
Lehet turista fokozaton ezt megnézem azért, mert most már meglehet dögleni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- BestBuy topik
- No Rest for the Wicked
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- Apple iPhone 16e / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

1ébként nem tudom mi lett ezzel a hard-al mert a nightmare fokozat mintha könnyebb lett volna, pedig ott is volt két jókora keresgélős szitu: visszamentem a fél állomást bejárva a csőbomba tervrajzaiért, aztán később a 1851 kódot el akartam kerülni, meg az utána jövő "S" kanyarulatos "Lorenz Systech Spire - Upper Transit" részt mert létezik egy alternatív útvonal is az űrrepülési terminálhoz: a "Habitation Tower Transit"-tól jó távol a "Solomons Galeria"-n áthaladva van egy lift, ami a "Spaceflight Terminal"-ra megy közel oda ahol az elején AXEL a tarkónkhoz nyomja a pisztolyt
Lehet turista fokozaton ezt megnézem azért, mert most már meglehet dögleni ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)