Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Elárulom hogy lángszóró nélkül is abszolválható az egész játék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az elkobzásig nemhogy azt de semmi mást nem használtam, persze a szkennereket azért beterítettem az összes lánggal ami benne volt, de összességében nem volt rá szükség. Sőt a reaktorban az első szakaszban a kis ugráló rohadékokat revolverrel lőttem szét 3at mert arra jó volt, ha már valamennyi droid agyába 8lövés kellett... így megspóroltam csomó lötyit a dögökre, ami végül az arccsócsálókra ment csak... mert ha ott egyszer is meglát a nagy dög mindegy hogy van e lángszóró vagy nincs mert vagy nem jössz ki, vagy óriási költségek árán... Utána se nagyon ment, inkább visszatöltöttem ha úgy volt, igaz ez nightmare fokozat... más fokozaton lehet van értelme a throwernek is, de arra határozottan jó hogy ha jön a dög és van lift, akkor ráfogod de nem lősz. Ilyenkor kísér, jópár eset volt így de még a gombot nem sikerült megnyomni egyszer sem, mert sztem le is tiltja a game mert tudja hogy úgysem záródna be és megölne... szal érdekes, de van ilyen opció.
Új hozzászólás Aktív témák

- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Ryzen 5 2600 + gyári bontatlan hűtő
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)