Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
balint107
üzenetére
Én ezt másképp látom, mert a dög kiszámítható.
Ennél az ominózus esetnél, mindig megvártam hogy szépen leereszkedjen, majd elmenjen oda ahová az ipse is lekövette, (1ébként nem tudtam merre fog menni) utána visszajött a lépcső tetejéig majd újra el, aztán rövidebb idő után teljesen mögém... én végig az ágy alatt. Ezután már vagy nem tudtam kinyitni az ajtót, mert megevett, vagy azt követően lettem szalámi

A speciális eljárással meg futottam egyenesen a célajtóhoz, mire lejött a dög már bőven belöktem a kódot, aztán emergency override és tábla leolvas. Ekkora valószínűleg visszaért ahhoz az ágyhoz ahol rejtőzködtem előtte negyedóráig
Ezalatt elsprint a következő részhez, ahol már nem emlékszek hogy volt, de nagy buli volt az is. Ebből nekem az jön ki hogy a dög ismételt megjelenése szkriptelt módon történik, mert elrohanok mellette és nem követett. Persze ha már keresőmódban van, futásról szó sincs, helyette ott a quick-load ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)