Hirdetés
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Az egész állomás térképe megvan minden felvehető cuccal feltüntetve csak eddig nem éltem vele. A medium szinten már sok mindent felszedtem még, de a további tolással már csak 2db ID jött még be a képbe meg az one shot
Na meg a nostromo log hardon előtte
Mondjuk nightmare-n nem sok idő volt keresni, 11óra alatt ment az ha jól emlékszek de most novice-n mielőtt lerobban a lift az Ürrepülési terminál előtt, a fél állomást 2× bejártam vissza, a többi részt egyszer egészen a kezdőig is mentem. Na de most hardon jó lesz: térkép elém és ugyanúgy mindent fel kell deríteni, aztán még a DLC-k sehol nincsenek hogy emeljenek a játékidőn.
Új hozzászólás Aktív témák

- Assassin’s Creed Shadows teszt
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sony Vegas
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Spórolós topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- További aktív témák...
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na meg a nostromo log hardon előtte
Mondjuk nightmare-n nem sok idő volt keresni, 11óra alatt ment az ha jól emlékszek de most novice-n mielőtt lerobban a lift az Ürrepülési terminál előtt, a fél állomást 2× bejártam vissza, a többi részt egyszer egészen a kezdőig is mentem. Na de most hardon jó lesz: térkép elém és ugyanúgy mindent fel kell deríteni, aztán még a DLC-k sehol nincsenek hogy emeljenek a játékidőn.