Hirdetés
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Volt némi időm most játszani a játékkal hétvégén. Még mindig nagyon bejön, és már megszogtam a "jószág" jelenlétét. Már nem parázok annyira.
Volt egy tök jó dolog. Vannak eszek a kis szellőzőjáratok, ahova be lehet mászni. Volt egy olyan szitu, hogy van egy ilyen kis szellőzőjárat ami két szobát köt össze. Kicsi, rövidke. A mozgásérzékelő jelezte, hogy az Alien a másik szobába van. Bemásztam a szellőzőbe, és láttam, hogy ott van a túloldalon. A mozgásától ki is nyílt mindig a szellőző az ő oldalán. Aztán elkezdtem szórakozni, mikor becsukódott közelebb mentem, hogy kinyitódjon és ezt többször eljátszottam. Egyszer vétettem egy hibát, és túl közel mentem, ez a dög meg beugrott utánam
Úgy megijedtem! Azt hittem a szellőzőkbe nem jön be
Jót nevettem magamon. Nekem egy dolog fura csak a játékban, mégpedig az, hogy a xenomorph nem mászkál a falakon. Pedig úgy lenne igazán para. Talán majd a második részben.Most ott tartok, hogy megette a dokit a jószág, és keresem a gyógyszereket. Az a mozgásérzékelő nagy áldás. Nélküle lenne igazán durva a játék.
Új hozzászólás Aktív témák

- Metal topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi haladó szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ASUS ROG STRIX G531
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Volt egy tök jó dolog. Vannak eszek a kis szellőzőjáratok, ahova be lehet mászni. Volt egy olyan szitu, hogy van egy ilyen kis szellőzőjárat ami két szobát köt össze. Kicsi, rövidke. A mozgásérzékelő jelezte, hogy az Alien a másik szobába van. Bemásztam a szellőzőbe, és láttam, hogy ott van a túloldalon. A mozgásától ki is nyílt mindig a szellőző az ő oldalán. Aztán elkezdtem szórakozni, mikor becsukódott közelebb mentem, hogy kinyitódjon és ezt többször eljátszottam. Egyszer vétettem egy hibát, és túl közel mentem, ez a dög meg beugrott utánam
Úgy megijedtem! Azt hittem a szellőzőkbe nem jön be