- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
Minden jót fiuk, sok szerencsét a pop4-hez, én szerencsés voltam, igaz a p lite is majd egy éves konstrukció de igy is jól jártam, minden jót.
-
kezman
őstag
Sajnos átment a pop4-em búvárba, stégről a vízbe esett, majd egy órába telt mire ki tudtam halászni, természetesen se kép se hang, biztosítás van, el is fogadták, beküldtem, várom a fejleményeket, szerintem ilyen készülék már nincs forgalomba, kíváncsi leszek mit ajánlanak fel? Nem volt rossz készülék de az utóbbi időbe már elég sokat szarakodott.
-
kezman
őstag
Üdv, megjött a tel szervizből, szoftverfrissítés volt, most úgy néz ki nem csinálja a hülyeségeket, flottul megy minden, illetve majdnem, ha beállítom a jelszót, vagy mintát feloldáshoz akkor utána nem tudom módosítani sehogy csak HR-el, ujjlenyomatot már ki se merem próbálni, mi a franc lehet a probléma?
-
kezman
őstag
Sziasztok, sajna kórházba kerültem, ott jöttem rá hogy hiába teszem rezgőbe, ( halkítás teljesen) ha nhívnak kettőt rzeg aztán bekapcsolja a hangot, igen kellemetlen volt, ezt ti hogy oldjátok meg, hangprofil vagy valami van ezen a telefonon?
-
kezman
őstag
Nálam is sz@rakodik a biztonsági modul, ha beállitom a ujlenyomatot vagy bármit nem tudom módositani vagy törölni csak hr-el, időnként lefagy, ilyenkor ki kell kapcsolnom ha ujra bekapcsolom kell 10-15 perc mire újra feláll, pörög és kiírja programok optimazilása, tegnap megreggeliztem mire ujraindult, én is szervízen gondolkodom, telekomos helyi tkom-hoz adja, be?
-
kezman
őstag
Hogy lehet HR-t csinálni?
-
kezman
őstag
Bocs mégsem a média hanem a optimalizálás app, kényszerített leállitás, ennyi
-
kezman
őstag
válasz
bagoly71. #560 üzenetére
Aksi kalibrálás, merítsd le a telefont kikapcsolásig, ha kikapcsolt próbáld bekapcsolni, addig amíg már nem kapcsol be, töltsd fel kikapcsolt állapotba, még kétszer merítsd le az először írtak szerint, nekem
azóta jó,
Más, hogy lehet szöveget kitenni a zárolási képernyőre, és lhogy lehet zárolási képernyőt változtatni úgy hogy a háttérkép maradjon a régi?
-
kezman
őstag
Médiaalbum>>értesítési eszköztár és a értesítés ki, és örülsz
Egyébként príma vétel volt, ár értékarányba még mindig nagyon jó, fél éve van meg, semmi gondom nincs vele, Telekomnál vettem, független, amit kell azt tudja, nálam nem fagy semmi gond vele, nem bántam meg hogy ezt választottam.
-
kezman
őstag
Kihaltunk vagy mindenki nyaral?
-
kezman
őstag
Én is így jártam, illetve ujlenyomat olvasó volt beállítva, kérte a jelszót de nem fogadta el, csak a HR segitett, egyszerüen nem tudtam belépni, más, ajánljatok valami jó szilikon tokot, honnan tudok?
-
kezman
őstag
Névjegyekhez hogy tudok
hangot rendelni? -
kezman
őstag
Majd meglátjuk, sokat nem akartam telefonra költeni, a nagy kijelzőtől tartok kicsit, tokot majd veszek rá, fliptokot nemszeretem, csak van hozzá valami szilikon tok, meg fólia a kijelzőre, ennyi pénzért nem nagyon lehet kapni jelenleg hasanlót se, telekomos vagyok meg maradok :-)
-
kezman
őstag
Üdv, csatlakozom, most rendeltem meg, szerdán érkezik, remélem jó vásárt csináltam
Lumia 640-el tele lett a puttonyom, hálisten megszabadultam tőle
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest