Új hozzászólás Aktív témák

• Exian

addikt

válasz etsmark #609 üzenetére

Nem esküszöm meg rá, de mintha a HOME gomb (amiben van az ujjlenyomat olvasó) csak az üveg lebontása után érhető el, az üveggel meg jön együtt a kijelző is, nem lehet máshogy szétszedni, össze vannak ragasztva.

Kétszer cseréltem már ennél a modellnél Érintőüveg+LCD párost, úgyhogy némi rálátásom van a dologra és mintha így rémlene, hogy a HOME gomb belülről nem érhető el. Úgyhogy lehet, hogy akkor is kell LCD+üveg csere, ha nem is az volt a hibás, mivel normálisan nem lehet leszedni, mert ragasztva van. Szerintem ilyenkor újat raknak.

Nekem is volt másik (Huawei) telefonom, amiben elszállt a telefonhangszóró (tehát a beszédhangszóró, nem a hátlapon levő), és emiatt le kellett bontaniuk (valószínűleg töréssel) az üveget, mert a hátlap felől nem volt elérhető [ahogyan sok pl. Samsung modellnél (iPhone-ról nem is beszélve) EGYÁLTALÁN nem lehet leszedni a hátlapot, mindent az üveg felől lehet elérni, úgyhogy ha bele kell nyúlniuk (akár csak akku csere miatt), akkor is le kell hámozni az üveget meg a kijelzőt. Marha jó találmány...]

Aztán ki tudja, lehet, hogy szerviz ezzel szerez extra profitot, hogy ezeket is cserélik, ha kell, ha nem, aztán kifizettetik a kereskedővel :) De mondjuk ezt nem hiszem, erre hamar rájönnének.

Új hozzászólás Aktív témák