- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
válasz
openstage #20738 üzenetére
Jelentkezem mert én szóltam érte, nem először.
Igen, mindenki saját felelősségére csinálja.
"2 amikor ti beszéltek bagyusszal keeperwel Pl ADB , FV , Bootloader -ról és a mmbclk partíciókról az minden embernek kinai, ha valaki esetleg megpróbálja mégis , és tégla lesz a telója akkor nem ti lesztek a felelősek??"
Amikről mi beszélünk nincs köze a téglázódáshoz, ami meg érinti értelemszerűen figyelmeztetjük az usereket, sőt még anno javasoltam fakir felé, hogy javítsa 1hsz-ben a recovery részt, mert elég parás .
Jah igen az ics-s fw cserére van ötlet, talán megoldás, de a hirtelen téglásodásoktól félve nem publikálom, mert még én sem meretem megreckírozni.
Másrészt ez egy mélyviz szakmai topik, ahol 'rommolgatás' és azzal járulékos dolgokról beszélgetünk, tehát egy mezei egy bites user aki megvan elégedve a gyári rendszerrel az nem fog itt kobászolni.
Ellenben veled, mikor totál más telóra írt jegyzeteket böffentesz be ami használhatatlan, ráadásul google fordított, az szerinted mennyire helytálló dolog?
A többi apróságok és figyelmeztetésekről nem is beszélve..
Értékeljük segítő készséget, de az segítség legyen.
-
törölt tag
válasz
openstage #20741 üzenetére
Azt hiszem,megintcsak kijelenthetem: elég soxor próbáltam meg kijavítani,átfogalmazni,közérthetőbbé tenni azt,amit mondott..igyexünk mi is türelmesek lenni,de sajna van az a pont,ahol mindenkinek elszakad a cérna..
Számítógépek világa: nem vonom kétségbe a tudását..(szerénytelenül mondhatom 40 éves fejjel: 17 évesen kezdtem el összerakni egy 286-ost,azóta vagyok ebben a "világban".. ).Elhiszem,hogy meg akar tanulni mindent,amit csak lehet..azonban ez ne menjen annak a rovására,hogy mások telója tégla lehet..Szerintem voltam/vagyok olyan viszonyban vele,hogy nyugodtan írhat privit,bármilyen ötlete van..igyekszem válaszolni. Kérdezd meg Bagyuszt vagy Keeperv-t,hány privát beszélgetésünk volt/van .. nagyon sok mindent én is csak privátban kérdezek meg,mert nem akarok nagy hülyeséget írni ( így is soxor sikerül
) .
Első lépésként a fórumozás "illemtanát" kéne megtanulni,a pontos és helyes megfogalmazást és a gugli használatát (
) . Ha ezek mennek,akkor szerintem nem fogják a moderátorok sem és a többiek sem "bántani"..
/ Nézd meg HelixP-t: Ő sem hiszem,hogy a rajongója,mégis elismeri,hogy fejlődött Big..Itt mindenki igyekszik tárgyilagos maradni,amíg az a bizonyos cérna tart../ ( Bocsi Helix,hogy Veled példálózom
,lehetne pucz is akár..
)
Szerintem túlbeszéltem a témát, ennyi off elég lesz..
Respect mindenkinek..
-
helixP
nagyúr
válasz
openstage #20738 üzenetére
1.:Maximálisan mindenki mindent saját felelősségére.
2.:Ebből következik, hogy nem, ilyen esetekben nem a tanácsadó a hibás, a felhasználónak nem volt pisztoly nyomva a fejéhez, hogy csinálja.Azonban!
big olyanban is segíteni próbált, amit valahol olvasott, esetleg ki sem próbált, volt hogy konkrét tárgyi tévedése volt, vagy 'csak' kibogozhatatlan volt, amit írt.
Kicsit elmérte a saját tudását. Én is csak olyan kategóriájú dolgokban merek segíteni, hogy hol van a beállítások menüpontban ez meg az a dolog, annak ellenére, hogy egypár dolgot csináltam már a telóval, de azokban csak 95%-osan vagyok biztos. Az meg nem elég. Nem akarok más tulajdonával játszani. -
pucz
senior tag
-
törölt tag
válasz
openstage #20735 üzenetére
Személy szerint igyekeztem védeni őt, erre viszont reagálnom kell: Nem gondolja,hogy a moderátor saját hatáskörben csinálta? Már csak azért is,mert párszor jeleztük Bigmannek,hogy nem jó,amit írkál. Neki is azt mondom,mint a gyerekeimnek: Nem vádaskodni kell,hanem elgondolkodni a gyökérokon..
-
aszti75
senior tag
válasz
openstage #19646 üzenetére
Azért nem fejtem ki bővebben,mert tiltott topic téma.
Egyébként szolgáltató.
@helixP: Sejtésed beigazolódott,arra gondoltam,de nem azt szerettem volna,hogy tippeket,ötleteket adjon valaki.Sejtettem,hogy házilag nem igazán vehető rá,hogy mindent megegyen.Itt arra gondoltam,hogy utána nincs-e vele gond.Tehát hibák nem jönnek elő.Fagyások,random restart stb,stb...
Szolgáltatónál lecsengetném az összeget.Szerintem ez a legtisztább... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest