- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigman001
tag
válasz
Ed3r_X_ #18281 üzenetére
van egy alcatel ot 955 öm és fogja magát és kikapcsol magától mindig! Próbálom a hibát elöhozni dobálom utügetem rázogatom de semmi ahogy leteszem pl magam mellé lezárja a lezárja a telefont megnézem 20 perc múlva és naná hogy kivan kapcsolva volt már valakinek ilyen vagy hasonló problémája????
-
bigman001
tag
olyat nem tudtok léteznek androidra tesztelő progik??? ram cpu akumlátor Stb....???
-
bigman001
tag
alcatel ot 955 telepítése!!! akinek 2.3.6. van nem muszály frissiteni 4.0.4 ugyan úgy fel fog menni minden sőt vissza állítható is eredeti rom! recovery ket több fajta kép lehet futtatni lehet úgy hogy usb kábel és a kicsomagolt zippből a megfelelő bat file kattintunk hiszen nem mindegy milyen boot loadere van a telónknak pl: ics bat vagy gb batot kell keresnünk annak megfelelően hogy milyen rendszer volt fent előtte úgy hogy hangerő gomb lefelé tartjuk elindítjuk a telót az első rezgés után a bekapcs gombot elengeded de a hangerő gombot mindig tartod lefelé usb rádug vársz 5 másodpercet és indítod a megfelelő bat filét!!!!!!!! a másik amikor az eredeti roomok hoz iso kép filébe jön a hozzávaló recovery ezt számítógéppel a a saját cmd jével futtatjuk rendszergazdaként kicsomagoljuk ha kell és letöltünk egy fast boot ot bemásoljuk a kép filét a cmd be beírjuk az elérési útat hogy hangerő gomb lefelé tartjuk elindítjuk a telót az első rezgés után a bekapcs gombot elengeded de a hangerő gombot mindig tartod lefelé usb rádug vársz 5 másodpercet és entert nyomsz!!!! a telepítés is két fajta képen lehet zip filéból és pl az eredeti romokat kicsomagolva mappába itt itt kell csinálnuk egy biztonsági mentést hogy létrehozzon egy clockworkmod mappát és annak a bakup részébe bemásoljuk a kicsomagolt zip tartalmát! és a bakupp and restore mappából a restore menüből kiválasszuk a bemásolt mappát és onnan indítjuk a telepítést persze a megfelő leformázásokkal data factory reset , utánna wipe chache particion, utánna mouts and storage, format system, utánna advanced menű wipe dalvik chace utánna wipe battery stats utána visszamegyünk a főmenübe kiválasszuk a telepítés módját pl instal zipp from sd card utána chose zipp és itt betallozuk a zipp filét indítjuk a telepítést vagy ha kicsomagoltok a clockworkmod mappába akkor bakupp and restore , utánna restore ott megkeressük a clockworkmod mappából a bemásolt mappát és indítjuk a telepítést!!!! még annyi hogy aki nem akar biztonsági mentést csinálni az kézzel hozzon létre egy clockworkmod azon belül egy bakup mappát és oda másolja a kicsomagolt zipp mappát nagyjából ennyi a helyesírási hibákért meg elnézést kérek
-
bigman001
tag
szia köszönöm!! sikerült találnom egy h1n1 v4 aromát bagyusz féle cwm 6 al inditottam el 4.0.4 es icecream senvich lett belöle amikor feltelepitette lesz még egy menü elötte és ott a bootloadert ki lehetett választani pl ha nekem gb ém volt fent akkor azt ha ics ém akkor azt elinditottam a gb vel és gyünyürüen feltelepült a hivatalos frissités nélkül amivel az volt a baj hiába probáltam alcatel progival vagy telefonon mindig félig feltelepült és utánna leált felkiáltójelet rakott ki és nem ment tovább. most tökéletes a kinézete minden jól möködik stabil de viszont nincs rajta a gapps és épp ezt szeretném kérdezni tölled a bagyusz féle gappsot a cm 10.1 et fel lehet tenni erre ???? vagy minden romhoz tartozik egy gaps ???vagy teljesen mindegy ??? mert a bagyusz féle romnak a 10.1 nek is ugyan az a neve mint a gapsnak gaps-cm 10.1 ez igy felteleül nekem vagy csak a hozzátartozoval???
-
bigman001
tag
válasz
helixP #18036 üzenetére
köszönöm a paccsot hol találom ?? 3 mappát huztam le cm10.1 a cwm 6 ot és a gapps 10. 1 et akkor a telepítés menete a a cm 10.1 et és a gapps mappát felmásolom az sd kártyára és a gappsal kezdjek gondolom kér egy ujrainditást utánna a 10. 1 es kell még egyszer telepiteni?? és a paccs amit irsz az hol van ??
-
bigman001
tag
sziasztok tudnátok nekem abban segíteni alkatel ot 955 öm van azt szeretném frissiteni most 2.3.6 van rajta erre lehet egyböl rakni a cm h1n1 10.1 et ?? vagy elötte az ics kéne telepíteni?? vagy tegyem fel 10.1 est és utánna frissitsem ics re?? a másik amit nem értek 2 mappát irsz az eggyik a 10 . 1 es a másik a gapps cm1 es itt most mind a 2 öt fel kell másolnom azt írod és mind a 2 öt telepítenem kell?? vagy csak az egyiket a 10.1 est??? és ha mind a 2 öt mi a sorrend?? ezekben szereném kérni a segítséget köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest