Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
Ezért nem kellett volna feltámasztanod poraiból egy többéves topikot. Remekül elfért volna az Azonnali mobilos kérdések órája topikban.
Az egyszerűség kedvéért itt megtalálod a gyártó oldalán a telefon (sajnos szlovák nyelvű) kézikönyvét - ez bemutatja, hogy kell eltávolítani a hátlapot.
A topikot pedig lezárom.
-
xido
csendes tag
Sokéves topicot hozok fel,sorry,de úgy tanul az ember,ha kérdez...

2045 tipus,de totál így néz ki..került a kezeim közé..és hiába forgatom,az istennek nem jövök rá,hogy lehetne
roncsolás nélkül szétszedni,hogy kártyát cseréljek benne..vagy ezek ilyen kártyával együtt forgalmazott
darabok voltak..ha lejár vagy letiltanak..dobhatod is el?
-
Szoles
senior tag
Sziasztok!
Az ALCATEL 2005 telefonnal kapcsolatban felmerült két problémám, talán tudja valaki a megoldásokat.
A telefonról:
http://www.imei.info/phonedatabase/11550-alcatel-2005/http://www.alcatelonetouch.com/hu/termekek/featurephones/alcatel_2005.html#.UvPTE-W_-Sq
Első problémám, hogy az Opera minit nem tudom működésre bírni. A telefon saját alkalmazás-letöltőjén keresztül ugyan sikerült feltelepíteni, de nem akar működni.
Ha indítanám, ezt mondja: "Nem sikerült kapcsolódni az internetre. Az internet beállításokhoz asztali böngészővel nyissa meg a http://www.operamini.com/help?version=4.4 címet vagy lépjen kapcsolatba szolgáltatójával."Miután mindkét dolgon túl vagyok (olvasgatás és ügyfélszolgálattal csevegés), most gőzöm sincs, hogy mi van, egyáltalán megy-e ezen a telefonon az Opera. Gondolom, ha nem menne, akkor miért települt volna fel?
A beépített lehetőséggel a facebookra simán felkapcsolódott, tehát szerintem nem a netre csatlakozással van baj, hanem valami mással.
Másik problémám, hogy Java programokat (mondjuk játékokat) is telepítgetnék a telefonra, de arra sem találok megoldást. A feltöltött .jar fájlokat látja, de mintha nem ismerné fel (kis kérdőjeles ikonokat tesz melléjük), telepítési lehetőséget semmit sem ajánl fel.
Esetleg létezik, hogy ez a szerkezet nem képes javat futtatni, vagy csak én vagyok béna? (Remélem, hogy utóbbi, mert az kevésbé lenne bosszantó...)Ha a két problémára van esetleg megoldása, ötlete valakinek, azt köszönettel olvasnám.
Aktív témák
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest