- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
Ugyanmár, van olyan hibás deszka ami akármilyen zsír tápot is kinyír egy idő után... Bár itt szvsz csak arról van szó hogy gyengus a táp amivel használod!
-
TeeJay
félisten
hmm és zavart kelthet a tápban egy ilyen alaplap amin kondihibák vannak?
mert a régi tápom elég fura hangokat adott ki -
mr_ricsi
veterán
''Azona = dtk''
Az Azona legfeljebb álmodozik arról, hogy a DTK-nak szállíthasson.
''a primer tekercs szállt ki.''
Ha nem működik a rövidzárvédelem, akkor a szekunder oldalon keletkezik károsodás.
Az alaplap is a szekunder oldallal van kapcsolatban, a primer körben hogyan tudna kárt okozni? -
L3zl13
nagyúr
válasz
afterburner_ #28 üzenetére
Akkor szerintem te zabáltad a procikat, nem az alaplapod...
-
afterburner_
őstag
nekem a kg7-es lap zabalta a procikat, persze azert mert lesarkaztam őket
pedig volt egy 1000 tbirdemment 1500-on ..ohh milyenr egen volt már az
-
TeeJay
félisten
majd kiderül mert szombatra hozzák az ASUS lapomat és majd meglátom hogy az is ennyire ravarja e a tápomat
de most az új memóriával nagyon jól megy a gépem
most már nem kockáztatok mert rengeteg kondi teteje púpos és ki van folyva belőle valami
szóval ebből előbb utóbb csere lett volna
és nem hiszem hogy kibírta volna a nyarat -
aXXon
őstag
na jah, az mar sokkal valoszinubb lehet, hogy egy rossz tap teszi tonkre az alaplapot
-
sh4d0w
félisten
Hmm... Asus még tényleg jobb, de az Abit... sosem vennék Abit alaplapot, most meg pláne, hogy esetleg némi csalás is előfordult a cégnél. Egy szóval sem állítom, hogy az ECS überfrankó alaplapokat csinál, nem is tuningbarát (de nálam ez nem mérvadó), de az Abit hozzá képest sehol nincs eladásokban.Mellesleg a kérdés nem arra vonatkozott, hogy jó-e az ECS K7S5A, hanem az általam fentebb leírt hibajelenségre... amikor vettem, erre volt pénzem.
[Szerkesztve] -
törölt tag
minden lehetséges, mondjuk csak esetleg kicsi az esélye
én L3zl13 véleményét osztom.
mercury táppal egyáltalán nem megy már? vagy most mi van a gépedben (táp)? próbáltad úgy hogy csak alaplap cpu mem? tehát hogy leveszed a nem létfontosságú fogyasztókat? (CD, DVD, RACK slot-os kártyák stb ... ) -
TeeJay
félisten
na figyu nekem a proci közelében 13kondi volt kifolyva meg a fele abból púpos is volt
néha van olyan hogy elmegy a kép sötétbe majd 1mp múlva visszajön
van amikor a zene teljesen megáll ha töltök valamit vagy épp recseg és utána újramegszólal
pedig SB kártyám van nem alaplapi hang
szóval fingom sincs mitől lehet
én a kondikra gondoltam
szóval holnap már veszem is az új alaplapomat
ez a lap már több mint 4 éves azóta minden jó volt úgy fél éve kezdte ezt a szerencsétlenkedés
akármit csinálok a zene lejátszás közben ugrik szaggat recseg megáll
a VGA csak elmenni szokott de mindig visszajön
a többi meg lassú
na mindegy veszek egy új alaplapot -
sh4d0w
félisten
Tehát a probléma: ECS K7S5A PRO-L v5.0 alaplap, Athlon XP2000+, 512 MB DDR400-as RAM, Sapphire Radeon 9550, LG DVD-ROM, Pioneer DVD+/-RW, 120 GB Seagate, 30 GB Maxtor, Mercury 300-as táp - ezen masina egy darabig egy 235-ös táppal ment. Ez a táp egy idő után normál órajelen nem volt hajlandó elindítani a gépet, csak ha visszavettem a CPU FSB-t 100 MHz-re (133 helyett). Így egy napig ment, másnap már úgysem. Kicseréltem a tápot egy 300W-os Mercury tápra (tudom, nem csúcstáp, de vmi kellett), egy darabig ez is jó volt, de most már ezzel is csak 100MHz-es FSB-t tudok kicsikarni a CPU számára, különben nem megy. Találkozott már vki ilyennel? Létezik, hogy az alaplap zabálja fel a tápokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest